Boblefolie

Boblefolie er meget stødabsorberende og yder god modstand mod fugt, snavs og støv. Desuden er den meget holdbar og egner sig derfor til langtidsbeskyttelse under transport og lagring.

Boblefolie er anvendelig med de fleste typer overflader, dog kan boblerne sætte mærker ved anvendelse med bløde overflader som f.eks. visse lakeringer og træ.

 

Læs vores guide om beskyttelse

Boblefolie

Beskyt dine produkter med bobleplast

 

 

Hvis du skal transportere eller opbevare diverse alt fra porøse vaser til tunge genstande, så er bobleplast for mange uundværlig. Bobleplast er nemlig stødabsorberende, og det beskytter godt mod fugt, snavs og støv. Det er især egnet til at fragte og lagre produkter, der er særligt skrøbelige, og som har brug for ekstra beskyttelse. Fordi bobleplast er meget holdbart, egner det sig godt til langtidsbeskyttelse under transport og lagring. Se hele udvalget af bobleplast hos MC emballage.

 

Opnå ekstra beskyttelse med bobleplast

Bobleplast er et alsidigt produkt, der kan anvendes på de fleste typer overflader. Mange er sikkert bekendt med at bruge bobleplast omkring eksempelvis service, men det kan også bruges omkring interiør, værktøj og meget andet. Vær dog opmærksom på, at boblerne fra bobleplasten kan sætte mærke ved anvendelse med bløde overflader, såsom træ og visse lakeringer.

 

Som nævnt er bobleplast især eminent til beskyttelse af diverse genstande, der er særligt skrøbelige, eller som skal sikres ekstra under forsendelsen. Bobleplast er plast med små luftlommer og bobler, der fungerer beskyttende og stødabsorberende. Disse små luftlommer sørger for, at de indpakkede genstande ikke går itu under for eksempel en flytning eller forsendelse.

 

Praktisk, fleksibelt og nemt at anvende

Bobleplast er et særdeles praktisk produkt, der er fleksibelt og let at anvende. Materialet er uundværligt i enhver virksomhed, der pakker og sender skrøbelige eller tunge varer til kunder. De fleste vil også finde bobleplast guld værd under en flytning.

 

Bobleplast er et skånsomt materiale at anvende til indpakning, da de bløde luftlommer sørger for, at produkterne ikke beskadiges eller får ridser, når de opbevares i flyttekasser eller er under transport. Dette gælder uanset, om transporten er bil, fly, tog eller skib. Udover at give en optimal beskyttelse af dine genstande, så giver denne form for emballage ingen ekstra vægt, hvilket for mange er et stort plus, hvis de skal betale for forsendelse.

 

Køb bobleplast i praktiske ruller

Hos MC emballage forhandler vi et stort udvalg af bobleplast. I vores udvalg finder du blandt andet de helt smalle varianter, der egner særligt godt til at pakke små, skrøbelige varer. Du finder naturligvis også bobleplast i brede ruller til større genstande, såsom fladskærme og glasplader.

 

Rullerne gør det nemmere at pakke dine genstande ind. Især de store, uhåndterbare genstande kan være en udfordring at pakke sikkert ind, og her vil du prise dig lykkelig for at have en rulle, der altså bare gør arbejdet nemmere. Derudover er rullerne nemme at opbevare, flytte rundt på og gemme af vejen. Du kan også sagtens stable rullerne på eksempelvis et lager. Det gør det nemt at få fat i en rulle, når du skal bruge en.

 

Vælg din type bobleplast

Hos MC emballage har vi tre typer bobleplast:

 

 

Derudover finder du poser af bobleplast. Almindelig bobleplast er stødabsorberende, og det beskytter godt mod fugt, snavs og støv. Det er holdbart og egner sig godt til langtidsbeskyttelse under transport og opbevaring. Almindelig bobleplast er produceret af nylon. Dette betyder, at det kan genanvendes eller forbrændes uden udvikling af miljøfarlige stoffer.

 

Til dig med særligt skrøbelige varer

Bobleplast med papir er til dig, der normalt bruger både papir og bobleplast. Papiret afsætter ingen mærker, og derfor er det ideelt til eksempelvis træ, der har en blød overflade.

 

Vores antistatiske bobleplast har samme egenskaber som den almindelige bobleplast. Derudover er den antistatbehandlet, hvilket betyder, at bobleplasten kan benyttes til indpakning af elektronik. Denne bobleplast er altid pink, så du nemt kan kende den fra den almindelig bobleplast.

 

Poserne af bobleplast er gode til for eksempel glasrammer og nipsting eller som foring i kuverter til mindre forsendelser. Hvis posen bliver hermetisk lukket inden forsendelsen, beskytter den desuden mod fugt.

 

Sådan pakker du effektivt med bobleplast

Du skal naturligvis overveje, hvilken type indpakning, der egner sig bedst til dine genstande, så du undgår, at de går i stykker eller beskadiges under transport. For den mest optimale beskyttelse er det vigtigt at:

 

  • Sørge for, at den ydre emballage - for eksempel papkassen - har den rigtige størrelse, så indholdet ikke rutsjer under transport
  • Sikre, at produktet er pakket forsvarligt ind, for eksempel ved at benytte bobleplast
  • Sikre, at emballagen er godt foret, for eksempel med kassefyld
  • Lukke kassen forsvarligt med for eksempel tape eller strækfilm

 

Hos MC emballage har vi et stort udvalg af bobleplast i mange forskellige størrelser, så du kan få den størrelse, der passer til dine varer.

 

MC emballage er din totalleverandør af emballage

Hos MC emballage er det muligt at samle alle dine indkøb af emballage på ét sted. Dette betyder færre procesomkostninger og mere tid til vigtigere opgaver. Vores omkostningsniveau ligger under andre totalleverandører, hvilket betyder, at vores kunder får en god service, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.

 

Din tilfredshed er altid vores førsteprioritet. Derfor tilbyder vi tre gratis vareprøver per ordre. På den måde kan du afprøve produkterne, inden du køber stort ind. Det er med til at sikre, at du får lige præcis den emballage, der passer til dine ønsker og behov.

 

Vi står klar til at hjælpe dig

Med vores store udvalg af bobleplast og emballage har vi sikkert også noget, der passer til dine behov, hvad enten det er til din virksomhed eller en privat flytning. Hvis du er i tvivl om, hvilken type bobleplast du skal vælge, eller du generelt har spørgsmål til emballage, er du altid velkommen til at kontakte os. Hos MC emballage står vi klar til at hjælpe dig. Vi yder en professionel og personlig service, hvor du som kunde er i centrum.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.