Boblefolie og bobleplast

Boblefolie er meget stødabsorberende og yder god modstand mod fugt, snavs og støv. Desuden er den meget holdbar og egner sig derfor til langtidsbeskyttelse under transport og lagring.

Boblefolie er anvendelig med de fleste typer overflader, dog kan boblerne sætte mærker ved anvendelse med bløde overflader som f.eks. visse lakeringer og træ.

 

Læs vores guide om beskyttelse

Boblefolie og bobleplast

Bobleplast

Har du brug for god beskyttelse til din produkter, må de ikke gå i stykker under fragt eller er de bare skrøbelige, så kan boblefolie være en rigtig god løsning. Men hvad er det egentlig? Boblefolie er plast med små luftlommer/luftpuder, der sørger for at beskytte dine genstande. Luftlommerne gør, at boblefolien er stødabsorberende, og du undgår derved, at dine ting går i stykker under eksempelvis fragt eller flytning. Boblefolie er et yderst praktisk produkt, der desuden er ekstremt fleksibelt og derved også er ualmindeligt let at anvende.

 

Bobleplast i alle størrelser

Bobleplast er kort sagt uundværligt i enhver virksomhed, der pakker og sender tunge eller skrøbelige varer til kunder. Bobleplast er udover at være super stødabsorberende også et meget skånsomt materiale at anvende til indpakning. De bløde luftpuder sørger nemlig også for, at dine produkter ikke får ridser under opbevaring og transport. Ja faktisk, sørger bobleplasten for at dine varer er pakket ind i en blød beskyttende sky af luft, der ikke tilføjer ekstra vægt til din forsendelse.

 

Her hos MC emballage forhandler vi et stort udvalg af bobleplast og plastfolie. Du finder alt lige fra de helt smalle varianter på 25 cm. i bredden, der er helt igennem perfekte til at pakke små, sarte genstande til boblefolie på hele 125 cm. i bredden. Denne størrelse bobleplast egner sig særligt til store produkter såsom fladskærme og glasrammer. Du finder boblefolie til ethvert produkt og formål her hos os – vi har helt sikkert et mål og en mængde, der passer til dig.

 

Boblefolie i praktiske ruller

De fleste har prøvet at skulle pakke en stor genstand ind, som ikke må få skader.  Det kan være noget af en udfordring, især hvis dit produkt er uhåndterbart. Står du eksempelvis ofte og skal pakke varer ind uanset størrelse, er det en fordel at vælge beskyttelse, der kommer på rulle – og det smarte ved boblefolie er netop, at du kan få det på rulle. Det gør det nemt at håndtere og pakke ind. Du finder derfor et stort udvalg af boblefolie på rulle her på siden. Alle ruller kommer i 100 meter – så du ikke kommer til at mangle plast til indpakningen lige med det samme. Rullerne er samtidig nemme at opbevare, tage frem og gemme væk, når du er færdig med dem. Køber du mere end en rulle plastfolie, er det muligt at stable dem på lageret, for nem og hurtig adgang.

 

Hos mcemballage.dk forhandler vi desuden bobleplast i en antistatisk variant, der egner sig særligt godt til beskyttelse af elektronik, da elektronik kan risikere at tage skade af elektrostatiske ladninger, som findes i meget plastik.

 

Har du ikke behov for bobleplast i store mængder og er dit behov samtidig til mindre indpakning og beskyttelse, så finder du også boblefolieposer i flere varianter her på siden. Disse poser er nemme at håndtere og egner sig specielt godt til at pakke små glasrammer og nipsting ind i eller som foring af kuverter til mindre forsendelser. Boblefolieposer beskytter ikke kun mod stød, men også mod fugt – i så fald posen er blevet hermetisk lukket inden forsendelse.

 

Sådan pakker du bedst ind med boblefolie

Det er vigtigt at overveje, hvilken type indpakning, der egner sig bedst til dine produkter for at undgå, at tingene går i stykker eller bliver beskadigede ved transport. Derfor har vi lavet en lille guide til optimal beskyttelse.

  1. Til at starte med bør du sørge for, at din kasse har den helt rigtige størrelse, så du derved undgår at indholdet rutsjer fra side til side under transport.
  2. Dernæst skal du sørge for, at den genstand du vil sende er pakket forsvarligt ind. Det kan gøres ved at vikle boblefolie omkring genstanden eller anvende bølgepap alt efter, hvad det er. Her bør du dog være opmærksom på at vælge antistatisk folie, hvis der er tale om elektronik.
  3. Sørg for at den kasse eller anden form for emballage, som du sender i, er godt foret. Det vil sige, at det kan være en god idé at fylde kassen med eksempelvis kassefyld. Det gør, at den overskydende plads mellem din vare og kassen fyldes ud, så dine genstande ikke rasler frem og tilbage.
  4. Sidst men ikke mindst, skal du sørge for at kassen er lukket forsvarlig. Her kan du eksempelvis benytte tape og eventuelt slutte af med strækfilm, hvis du er bange for, at tapen ikke kan holde. Det er især en god idé ved forsendelse af meget tunge genstande. 

 

Du kan også læse hele vores udførlige guide om sikker beskyttelse af dine genstande lige her

 

Har du spørgsmål?

Hos MC emballage har vi specialiseret hos i al slags emballage til fragt og forsendelse. Du finder derfor et stort udvalg af produkter, der egner sig til beskyttelse af varer samt et enormt udvalg af vare-emballage. Her på siden kan du se hele vores sortiment af bobleplast og plastfolie, der alle sikrer, at du eller dine kunder undgår slemme overraskelser, når varerne pakkes ud efter lang tids transport og opbevaring.  

 

Ligger du inde med spørgsmål til vores produkter eller har du brug for råd og vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt indenfor vores åbningstid. Kontaktinformation og åbningstider finder du her.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.