Lynlåsposer

Skal du pakke eller opbevare mange små ting, er lynlåsposer helt uundværlige.

Den praktiske lynlås gør det nemt at åbne og lukke for poserne uden at ødelægge posen. Lukningen gør samtidig at du slipper for at tape, binde knuder eller bruge posesnøre.

Poserne kan fås med eller uden skrivefelt, og alle poser har 5 mm ophængningshul i toppen af posen. 

Værd at vide om plastemballage ...

Lynlåsposer

Effektive lynlåsposer i mange størrelser

 

Lynlåsposer er helt optimale til både at pakke samt opbevare mange småting såsom søm og skruer. Den praktiske lynlås gør det nemt at åbne og lukke for poserne - uden at de bliver ødelagt. Samtidig slipper du også for at skulle håndtere tape, knuder eller lignende i forbindelse med lukning eller genåbning af poserne.

 

Hos MC emballage er der mulighed for at få lynlåsposer med og uden skrivefelt. Begge slags kommer dog med fem millimeter ophængningshul i toppen af posen. Det er blandt andet praktisk, hvis posen skal hænges op til opbevaring. Her kan noget slidstærkt snor være oplagt at benytte, så du er sikker på, at poserne bliver hængende.

 

Få glæde af zip-poser, der gør hverdagen lettere

Den smarte lynlåspose er måske en af de mest praktiske og anvendelige opfindelser inden for opbevaring - især når det handler om at pakke små genstande væk. Det er også en oplagt løsning, hvis der er behov for opbevaring af småting, uden at det kommer til at fylde for meget i skuffen.

 

Navnet kommer fra, hvordan posen er designet. Lukkeanordningen minder nemlig mest af alt om en lynlås fra eksempelvis et par bukser eller en jakke. Ikke nok med at denne løsning gør det nemt at åbne og lukke posen, så er det samtidig også let at få fat i indholdet.

 

En lynlåspose er også kendt som pølsemandspose eller under dens amerikanske navn - ziplock. Ziplock poser eller lynlåsposer er fremstillet i plastik. Det samme gælder selve lukkeanordningen. De smarte poser kan være med til at spare tid, da der ikke skal gøres brug af tape, knuder, clips eller klemmer. Lynlåsen gør det nemlig nemt, hurtigt og simpelt at både åbne og lukke posen.

 

Der findes mange forskellige former for poser og sække hos MC emballage. Vores sortiment er nemlig i stand til at levere alt inden for transport- og industriemballage. Derfor strækker vores udvalg sig fra blandt andet holdbare containere og papir til indpakning.

 

Find billige lynlåsposer i mange størrelser hos MC emballage

Vi tilbyder mange forskellige størrelser af ziplock bags og lynlåsposer. Alle vores lynlåsposer er naturligvis lavet i god kvalitet. Det er derfor nemt at finde den rigtige størrelse til ethvert formål uden at frygte for, at poserne ikke er holdbare.

 

Er der for eksempel behov for helt små poser? Med vores udvalg er det nemt at finde den rette størrelse, så poserne hverken bliver for store eller små til formålet. Og hos MC emballage sørger vi også for, at prisen er god.

 

Vi er nemlig branchens mest kosteffektive leverandører. Selvom vi er et mellemled, så gør vores flade organisationsstruktur samt vores strømlinede processer, at vi kan holde priserne så lave som muligt. Samtidig går vi ind for gennemsigtighed i vores forretning. Det betyder, at der ikke pludselig dukker skjulte gebyrer eller tillæg op, når der handles hos os.

 

Derfor får du god kvalitet, høj service og konkurrencedygtige priser hos MC emballage.

 

Små plastikposer med store muligheder

Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til anvendelsesmulighederne for både store og små poser med lynlås.

 

Først og fremmest er de en god investering, hvis eksempelvis lageret har mange småting, der ligger og roder. At plastikposerne er klare, gør, at det er nemt at holde styr på, hvad de indeholder. Det kan gøre arbejdet hurtigere og mere overskueligt, når der ikke er behov for at kigge samtlige poser igennem for at finde én genstand.

 

Med eller uden snor, så gør hullet i lynlåsposerne, at de er nemme at hænge op på eksempelvis en krog. På den måde kan de nemt opbevares uden at fylde alt for meget. Det er også en oplagt måde at holde overblikket over blandt andet møtrikker, skruer og søm på.

 

For at gøre det endnu nemmere at holde overblikket, så kan alle lynlåsposer købes med skrivefelt. Derfor er det nemt at organisere de forskellige mindre genstande, der blandt andet findes i et værksted eller på et lager.

 

Hold fødevarer friske med en plastpose med lynlås

Lynlåsposer har også været hyppigt brugt i køkkenet. Og det er der en god grund til. Lynlåsen på zip-poser sørger nemlig for, at indholdet bliver holdt frisk i længere tid. Især salathoveder eller kød kan have godt af at blive opbevaret uden for meget luft. Samtidig er det også med til at sørge for, at bakterier bliver holdt ude.

 

Af den grund kan lynlåsposer være yderst brugbare inden for fødevarebranchen. Her er der dermed mulighed for at spare penge ved at sørge for, at fødevarerne holder så lang tid som muligt.

 

Især lynlåsposer med skrivefelt er smarte i køkkenet eller restauranten. Det gør det både nemt at skrive, hvilket produkt, der er inde i poserne. På samme tid er det også oplagt at benytte feltet til at skrive datoen. Det kan hjælpe med at holde overblik over de forskellige råvarer.

 

På den måde er det også nemt at undgå at overse, når råvarer nærmer sig sidste salgsdato. Undgå på den måde at løbe tør for friske produkter ved nemt at holde styr på datoerne.

 

De mange størrelser på lynlåsposer, der findes i vores sortiment, gør det nemt at opbevare kødstykker som eksempelvis kyllingefileter. Det er på samme tid også nemt at bruge små lynlåsposer til mindre råvarer såsom blandt andet mandler eller lignede.

 

Sammen kan vi finde den rette løsning

Hos MC emballage er vi stolte af at kunne kalde os selv for totalleverandør inden for transport- og industriemballage. Og vi bryster os gerne af at være eksperter inden for vores felt.

 

Der er derfor altid en god grund til at kontakte os, hvis vores sortiment ikke umiddelbart har den rette løsning til dit behov. Faktisk er over halvdelen af vores solgte emballager lavet som kundetilpassede løsninger. Tøv derfor endelig ikke med at tage kontakt til os. Sammen kan vi forsøge at finde frem til den helt rigtige løsning.

 

Hvad end der er behov for, så står vi som de mest erfarne på markedet klar til at hjælpe og vejlede. Det, sammen med den høje kvalitet, mener vi nemlig er den bedste måde at sørge for vores kunders tilfreds på.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.