Papirbæreposer

Vores udvalg af papirposer er produceret i et kraftigt papirmateriale med en flad hank, der gør det nemt at bære posen.

Poserne har desuden bundfals som sikrer, at de kan indeholde produkter med stor volumen, og takket være det utroligt holdbare materiale kan du bære tunge ting helt uden, at posen går i stykker

Papirbæreposer
Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Papirsposer

Er du på jagt efter de helt perfekte, brune papirsposer, som ikke knækker i hanken eller revner i bunden? Så er du kommet til det rette sted. Hos Emballage-shoppen.dk forhandler vi et varieret udvalg af størrelser af de fine, skønne papirsposer i en naturlig, brun farve.

Vi fører et udvalg af størrelser, der rummer alt fra 5 liter til 49 liter, så du kan dække ethvert behov og ethvert indkøb uanset størrelsen. Gør dig selv den tjeneste at fylde dit lager med forskellige størrelser af papirsposer, så du altid er sikret, at du kan sende dine kunder afsted med deres nyindkøbte varer. Du behøver ikke spejde efter forskellige forhandlere af papirsposer - du finder det hele her hos os på Emballage-shoppen.dk.

Papirsposer med god holdbarhed

Her på siden finder du vores udvalg af papirsposer i forskellige størrelser, som alle er fremstillet et kraftigt og holdbart papirmateriale. Alle papirsposerne er produceret med en flad hank, der gør det nemt og behageligt at bære på posen.

Papirposerne er alle udviklet med et ønske om at kunne bære stor volumen og tunge såvel som lette varer. Derfor har poserne et bundfald, der sikrer optimal holdbarhed, så papirsposerne kan rumme selv de større, tunge varer.

Med sit holdbare materiale, kan papirsposerne altså bære tunge ting uden, at posen går i stykker. Du kan derfor trygt købe dine papirsposer med god holdbarhed og behagelig hank hos os i dag.

Benyt papirsposer til alle typer varer

Uanset hvilken type virksomhed eller forretning du driver, så er papirsposer altid en god ide og et sikkert valg, hvis du driver en fysisk forretning, hvor kunderne har mulighed for at købe varer, de skal fragte med hjem.

Der er mange fordele ved papirsposer og der er bestemt et solidt grundlag for, hvorfor du skal vælge papirsposer til din forretning:

  • Papirsposer er fremstillet i naturmateriale
  • Nedbrydningsprocessen af træ er væsentlig hurtigere end plastikposer
  • Papirsposerne signalerer omtanke for miljøet

Det grønne alternativ til en plastikpose, som en papirspose i virkeligheden er, har en positiv indvirkning på mange kunder, og det kan derfor vise sig at være en fordelagtig investering at benytte papirsposer frem for plastikposer, når du skal pakke dine varer, så kunderne kan få dem med hjem.

Papirsposer vs. plastikposer

Som foreslået, kan der være mange fordele i at vælge papirsposer frem for de klassiske plastikposer, som vi alle kender. Er du alligevel i vildrede om, hvorvidt papirsposer er det rette valg for dig, så kan en plastikpose måske være den bedste løsning alligevel.

Hos Emballage-shoppen.dk forhandler vi naturligvis også et udvalg af plastikposer, hvis denne type pose tiltaler dig og din type forretning mere. Vi har både store og små plastikposer, så du kan finde netop den type pose, der passer til dine formål og behov. Du kan se mere til vores udvalg af plastikposer lige her.

Alt til indpakning og forsendelse

Hos Emballage-shoppen.dk finder du, udover forskellige størrelser papirsposer, et bredt udvalg af produkter til indpakning og forsendelse generelt. Papirsposerne kan benyttes til et væld af formål og forhandles i flere forskellige størrelser. Du finder desuden et varieret udvalg af forskellige typer papkasser, der fås i mange størrelser og bredder. Derudover forhandler vi også forskellige typer maskiner og værktøjer, der optimerer enhver forsendelsesprocess.

På vores webshop kan du finde alt, du skal bruge til indpakning og forsendelse. Vi bestræber os efter en hurtig og effektiv levering, så du hurtigst muligt kan komme i mål med sikker og tryg forsendelse af dine varer og produkter.

Matchende indpakning til dine papirsposer

Findes der mon noget mere tilfredsstillende, end når poser og papir matcher? Du kan finde det helt perfekte brune indpakningspapir på Emballage-shoppen.dk, så du kan give dine kunder den ultimative oplevelse af pæn indpakning fragtet hjem i charmerende brun, bæreposer, der matcher indpakningspapiret.

Ønsker du en anden type indpakningspapir til dine produkter, så forhandler vi naturligvis også det. Du kan udforske vores udvalg af indpakningspapir lige her, så du kan finde netop den type, der passer ind i dit univers.

Kontakt os for vejledning om papirsposer

Hvis du står og mangler papirsposer i de angivne mål, som du kan se på vores hjemmeside, så tøv ikke med at lægge din ordre i dag. Jo før, du bestiller, jo før lander dine nye papirsposer hos dig.

Mangler du papirposer i andre mål eller kvaliteter, så kan du altid kontakt vores kyndige medarbejdere, som kan hjælpe dig trygt i mål med indfrielsen af dine ønsker til den perfekte bæreposer i papir. Du kan kontakte os på vores e-mail lige her.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.