Shielding poser

Poser med metalisering yder god beskyttelse mod fugt og ESD/statisk elektricitet, og er derfor velegnet til pakning af elektriske komponenter og printplader.

Poserne kan anvendes sammen med tørremiddel og fugtindikatorer.


Shielding poser
Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Beskyttelse eller opbevaring mod statisk elektricitet  

Når du sender varer, der er særligt følsomme over for statisk elektricitet (det kan fx være microchips, printkort og lignende), er det vigtigt, at du vælger den rigtige type indpakning. Her anbefaler vi at bruge shielding-poser, der beskytter komponenterne mod ESD.

Disse poser indeholder et metallisk lag, der leder den statiske elektricitet uden om indholdet. Da det metalliske lag aldrig har kontakt med indholdet, beskytter posen imod påvirkning både indefra og udefra.

 

Hvad er ESD?

ESD står for ElectroStatic Discharge, som kan oversættes til afladning af statisk elektricitet. Når to materialer gnides mod hinanden, kan der opstå statiske elektricitet, som ved berøring med et ledende materiale kan udløses som en elektrisk afladning. Denne afladning kan skade elektroniske produkter.

 

Shielding poser til netop dit behov

Vi har altid konkurrencedygtige priser på vores shielding-poser. Hvis du står og skal bruge ESD-poser i et specialformat eller har særlige krav til, hvordan de skal se ud, er du mere end velkommen til at kontakte os – så udarbejder vi gerne et tilbud specifikt til dine behov. Bemærk, at dette forudsætter en vis mængde.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.