Sådan vækster din virksomhed med grøn emballage

Når nethandlen vokser, stiger udgifterne til emballage. Det samme gør din virksomheds CO₂-aftryk, og det kan være skadeligt for virksomhedens regnskab og ry.

Men det er muligt at vende tendensen og komme på forkant med udviklingen. Med den rette emballage kan du nedsætte dine emballage-omkostninger med helt op til 25 procent og reducere CO₂-aftrykket med op til 50 procent, mens du differentierer dig fra konkurrenterne og lever op til kundernes krav om bæredygtighed.

Denne guide giver dig:
• Indblik i, hvordan du kommer på forkant med den hastige udvikling på emballage-området
• Konkrete råd til, hvordan din virksomhed kan reducere emballagens CO₂-aftryk
• Historien om hvordan skjorte-virksomheden Barons bar sig ad med at skabe den perfekte bæredygtige kasse med store besparelser til følge.

Download guiden her

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.