Service og vedligehold

2L8A1623

Med vores serviceafdeling udfører vi service, reparation og lovpligtige eftersyn på emballeringsmaskiner i hele landet. Vores serviceteknikere er små rullende værksteder, som hurtigt kan rykke ud til dig. Vi har altid de mest gængse reservedele i bilen, eller kan hurtigt skaffe dem via vores lager i Hinnerup ved Århus.

Service omfatter naturligvis alle vores egne maskinprodukter, men med vores mangeårige erfaring,
baseret på egen tidligere maskinproduktion og tæt samarbejde med nuværende maskinproducenter over hele verden, kan vi tilbyde service på alle mærker.

Vedligehold giver tryghed og forlænger levetiden på dine maskiner og forebygger nedbrud. Vedligehold er særligt relevant, hvis der er sikkerhedsmæssige relevante dele, der over tid kan blive beskadiget eller slidt så de ikke længere har den forventede funktion.

Med en serviceaftale får du hurtigt hjælp, hvis du oplever fejl eller nedbrud. Hvis vi ikke kan hjælpe dig telefonisk, sender vi en servicetekniker ud til dig. 

Kontakt os venligst på mail [email protected] eller på tlf. 8621 3299, for booking eller yderligere information.

På vores serviceværksted i Hinnerup reparerer vi alle værktøjer og mindre maskiner. Ønsker du at sende jeres maskine eller værktøj til reparation, så download og udfyld vores indleveringsseddel her

Når I afleverer maskinen eller værktøjet, så vedlæg venligst den udfyldte indleveringsseddel, samt send en kopi til [email protected]. Således sikrer vi hurtig og effektiv reparation.

Service og reparation af emballage maskiner

Vi tilbyder service på de fleste typer emballeringsmaskiner og vi er også i stand til at yde service på mærker ud over dem vi selv forhandler. Vedligehold giver tryghed og forlænger levetiden på dine maskiner og kan forebygge nedetid. 

Med en serviceaftale får du hurtigt hjælp, hvis du oplever fejl eller nedbrud. Hvis vi ikke kan hjælpe dig telefonisk, sender vi en servicetekniker ud til dig. 

17-6-1-2
17-7-1-3

Service og reparation af håndværktøjer

Ligesom på de større maskiner, kræver de mindre håndværktøjer også eftersyn og reparationer over tid.
På vores serviceværksted i Hinnerup reparerer vi alle værktøjer og mindre maskiner.Vi har også hjer de fleste gængse reservedel liggende på lager.

gr12-8-0-0
12-8-1-0
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.