Silkepapir Perlemor Hvid

Varenummer: 50704
På lager
  • Priser pr PK
  • v/køb à  1 479,92 DKK
  • v/køb à  5 443,00 DKK
Pris fra 443,00 DKK
Priser pr PK
Varen er tilføjet til kurven
Silkepapir Perlemor Hvid er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 200
Hos os finder du silkepapir til alle tænkelige behov. Vores Silkepapir Perlemor Hvid er særligt egnede til brug ved pæn indpakning af gaver eller dekoration. Denne model findes i farven Hvid, men kigger du videre på siden, vil du se, at vi har alle tænkelige farver her.

Vores Silkepapir Perlemor Hvid findes i de mål og tykkelser, der måtte være behov for ved almindelig og god indpakning. Målene for denne model er 500 x 750 mm, hvilket gør den attraktiv til de fleste indpakningsbehov. Men leder du efter en anden kvalitet, har vi garanteret også den.

Køb dit Silkepapir Perlemor Hvid her på shoppen i større mængder, og få attraktive mængderabatter med i handlen. Handler du for mere end 1.500 kr., får du desuden fri fragt på hele din bestilling.

Specifikationer

Mere information
Format 500 x 750 mm
Beskrivelse Silkepapir
Kvalitet 17 g/m2
Farve Hvid
Type 240 ark pr. pk
Genbrugsmateriale Ja
Genbrugsprocent 25
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.