Silkepapir - Turquise Blue

Varenummer: 50982
På lager
  • Priser pr PK
  • v/køb à  1 285,83 DKK
  • v/køb à  5 258,87 DKK
Pris fra 258,87 DKK
Priser pr PK
Varen er tilføjet til kurven
Silkepapir - Turquise Blue er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 100
Her på siden finder du Silkepapir - Turquise Blue, til indpakning af firmagaver og butiksindretning. Vores udvalg indeholder mange forskellige kvaliteter, og du kan således samle dit indkøb af Silkepapir - Turquise Blue lige her.
Denne model kommer i målene 500 x 750 mm. Men leder du efter andre mål eller en anden tykkelse, kan du med fordel kigge videre i vores udtømmende sortiment.
Bestil dit Silkepapir - Turquise Blue i større mængder, og nyd godt af vores attraktive mængderabatter, der gælder på alle vores produkter. På den måde kan du også samle din bestilling her og få et ikke-ubetydeligt nedslag i prisen.

Specifikationer

Mere information
Format 500 x 750 mm
Beskrivelse Silkepapir
Kvalitet 17 g/m2
Farve Turquise Blue
Type 480 ark pr. pk
Genbrugsmateriale Ja
Genbrugsprocent 25
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.