Sorte LDPE affaldssække

Varenummer: 60000
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  20 13,50 DKK
  • v/køb à  400 11,75 DKK
Pris fra 11,75 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Sorte LDPE affaldssække er tilgængelig i intervaller af 20

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 20
  • Antal pr. palle 800
Her på siden finder du Sorte LDPE affaldssække, som kan anvendes til forskellige formål som f.eks. affaldshåndtering, indpakning, opbevaring og lignende. Disse specifikke Sorte LDPE affaldssække måler 700 x 1100 mm. Fælles for alle sække er, at de fås i klar eller sort recirkuleret plastik og er særdeles velegnede til sortering af affald.
Ønsker du Sorte LDPE affaldssække med andre mål, er der også rig mulighed for at få fat i det. Vi tilbyder vi nemlig et skarpt udvalg af Sorte LDPE affaldssække til diverse formål.
Har du spørgsmål til vores udvalg af Sorte LDPE affaldssække, eller er du i tvivl om, hvilke mål du skal vælge, hjælper vi dig gerne. Ved du, hvad du skal bruge? Så bestil allerede i dag, og modtag dine varer hurtigst muligt.

Specifikationer

Mere information
Format 700 x 1100 mm
Beskrivelse Affaldssække
Kvalitet 55 my
Tykkelse 55 my
Type Affaldssæk
Genbrugsmateriale PCR
Genbrugsprocent 100
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.