Sorte postordreposer m/håndtag

Varenummer: 62808
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  500 2,10 DKK
  • v/køb à  5000 1,275 DKK
  • v/køb à  10000 1,095 DKK
Pris fra 1,095 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Sorte postordreposer m/håndtag er tilgængelig i intervaller af 500

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Anbrud/Mindstekolli 500
  • Antal pr. kolli 500
  • Antal pr. palle 18000
Her på siden finder du vores populære Sorte postordreposer m/håndtag, som egner sig til pakkeforsendelser og returforsendelser.
Disse adskiller sig fra de hvide forsendelsesposer, eftersom de Sorte postordreposer m/håndtag også kan benyttes til returforsendelser. De Sorte postordreposer m/håndtag har en dobbelt limstrimmel, hvilket gør det muligt for modtager at åbne posen, nemt og enkelt, og samtidigt benytte den til returforsendelser, uden posen bliver ødelagt.
De Sorte postordreposer m/håndtag her på siden er kendetegnet ved at have målene 400 x 500 + 80 mm og være sorte - både indvendig og udvendigt. Fælles for alle udgaverne er, at de er fremstillet i ekstra kraftig plastik og har en smart dobbeltlukning.
Ønsker du en Sorte postordreposer m/håndtag med andre mål, er der også rig mulighed for at finde det i vores brede udvalg. Vi har nemlig flere forskellige varianter at vælge imellem.
Køb direkte på siden i dag. Så sørger vi for at levere Sorte postordreposer m/håndtag til dig hurtigst muligt.

Specifikationer

Mere information
Antal per enhed 500
Format 400 x 500 + 80 mm
Beskrivelse Forsendelsesposer
Bredde 500
Kvalitet 70 my
Tykkelse 70 my
Type Coex Sort/Sort
Genbrugsmateriale PCR
Genbrugsprocent 80
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.