Sortiment og priser

Vi har et standard sortiment, som rummer mere end 3000 artikler, og for hvilke vi tilbyder dag til dag levering. Der er en god bredde i vores sortiment, som er sat sammen ud fra vores mangeårige erfaring med at betjene kunder indenfor segmentet industri- og transportemballage. Finder du alligevel ikke det du søger iblandt vores mange standard artikler, så kan du hente inspiration på vores sider omkring specialvarer

Flere priser på varerne

En stor del af varerne på shoppen har anført priser ved køb af henholds et enkelt colli eller flere colli samt enten halve eller hele paller. Hvis du er storforbruger af en bestemt vare og ikke finder prisen ved køb af en eller flere paller af varen, er du meget velkommen til at kontakte os for at få et tilbud.

15.000 varenumre hos MC emballage

Hvis du søger en emballage, som du ikke finder på shoppen, kan du sende en mail eller spørge os på chatten. Ud over vores standard sortiment på 3000 artikler, så rummer vores samlede sortiment mere end 15.000 aktive artikler. Vi fremstiller også emballage i specialmål eller med dit eget logo eller anden tryk - og vi hjælper dig gerne med idéer og opsætning. 

Vareprøver

Skulle du være i tvivl om anvendeligheden af et eller flere produkter på shoppen, sender vi gerne vareprøver til dig - de kan bestilles online. Dog maks. 3 vareprøver pr. ordre.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.