Specialvarer

Emballage lavet efter dine ønsker

Finder du ikke den rigtige emballage blandt vores mere end 3000 standardvarer, så kan vi helt sikkert hjælpe dig alligevel. Vi har specialiseret os i løsninger, som tager udgangspunkt i netop dit behov, og mere end halvdelen af alle de emballager vi sælger, er kundetilpassede. 

Hvad spørger vi om?

Det ligger os meget på sinde, at du får den rigtige rådgivning, så du også ender med en løsning du bliver glad for, både ud fra en brugsmæssig betragtning, men også økonomisk og miljømæssigt. Derfor vil du også opleve, at vi ofte stiller mange spørgsmål, men hvad spørger vi så om?

Først og fremmest er det vigtigt for os at vide, HVAD du skal pakke og særligt om produktet er skrøbeligt eller har en speciel udformning. Men vi har også behov for at vide om dit emne stiller særlige krav til emballagen, for eksempel hvis du skal emballere fødevarer eller elektronik. Dernæst vil vi spørge dig HVORDAN du bruger emballagen, for at finde frem til, hvad den egentlig skal kunne holde til. Her er det vigtigt at overveje hele brugskæden, dvs. fra emballagen tages i brug og til den ender hos slutbrugeren. Hvis emballagen undervejs håndteres maskinelt, så er det væsentlig viden, eller hvis den udsættes for store temeperatur udsving, fugt og lignende. Endelig kommer vi heller ikke udenom at spørge HVOR MANGE. Vi vil rigtig gerne hjælpe med en realistisk løsning, og der kan være meget stor forskel på, hvad vi vil tilbyde ud fra den ønskede oplagsstørrelse.

Hvad koster special fremstillede emballager?

Prisen afhænger naturligvis af flere ting, men du kan forvente, at den især afhænger af to variabler:

  • Oplag (dit forventede forbrug)
  • Kompleksitet

Pris afhænger i høj grad af antal, en special produktion vil nemlig altid være forbundet med nogle opstartsomkostninger, for eksempel til indstilling af maskinen og lidt spild under indkørsel, og det er klart, at des flere emner der er at fordele disse opstarts omkostninger ud på des lavere stykpris opnås.

Når vi snakker om kompleksitet, så kan det være meget forskelligt fra produkttype til produkttype. For nogle produkter kan processen omkring fastlæggelse af produktspecifikationerne indbefatte tegninger og prøver til godkendelse og efterfølgende produktion af stanseform. Andre produkttyper er lettere at gå til, hvis der for eksempel er tale om en almindelig foldekasse eller en pose, så kræver det ikke helt det samme forarbejde og heller ingen investering i forme til opstart, og det afspejles også i prisen.

IMG_2661

Få en emballage på specialmål, tilpasset netop dit behov

Der kan være ret store fordele forbundet med at få en emballage, som er tilpasset netop dit behov. Fx. undgår du overemballering og optimerer samtidig på fragten.

Opnå stor brandingværdi med emballagetryk

Med tryk på dine emballager opnår du ret stor branding værdi og kommer langt ud med dit budskab.


IMG_2690

Undgå skader med den rette fiksering og beskyttelse

Vi har et stort udvalg af specialemballager, som kan bruges til fiksering og beskyttelse. Det er vores erfaring, at mange transportskader kan undgås ved at have fokus på sikker emballering. 

banner_kontrol_til_cms

Fødevareemballager

Både af hensyn til fødevarers beskaffenhed og af hensyn til vores sundhed, så stilles der særlige krav til emballager, som kommer i kontakt med fødevarer. Hos MC emballage A/S er vi registreret hos Fødevarestyrelsen og har siden 2008 været godkendt til salg af fødevareemballager.

 

IMG_9599

Emballager til særlige formål

Under håndtering, opbevaring og transport udsættes dine produkter for meget og ofte forskellige forhold og da er det vigtigt, at emballagen kan stå imod de særlige forhold og sikre, at dine produkter når frem til slutbrugeren i god stand. Til det findes der en række emballager til særlige formål.

IMG_9487

Emballeringsmaskiner

Hos os finder du emballeringsmaskiner til ethvert behov, og her er plads til både den mindre og store forbruger. Den åbenlyse fordel ved maskinløsninger er effektiviteten, men ofter er der en række andre positive spinn offs, som for eksempel bedre ergonomi og mindskning af spild, for blot at nævne nogle.

Anden specialemballage?

Vi er overbevist om, at der findes en emballage-løsning til enhver udfordring, men nogle gange kan vi ikke løse det med vores standardsortiment. Vi lagerfører emballager i et utal af størrelser, men vi er mindst ligeså gode til at efterkomme forespørgsler på emballager i ønskemål. Vores kompetente hold af produktspecialister, samt vores skov af håndplukkede leverandører, står altid klar til at hjælpe med netop din udfordring

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.