Stålbånd, fler-lags - blå

Varenummer: 52125
På lager
  • Priser pr KG
  • v/køb à  50 22,50 DKK
  • v/køb à  150 20,17 DKK
  • v/køb à  300 16,70 DKK
Pris fra 16,70 DKK
Priser pr KG
Varen er tilføjet til kurven
Stålbånd, fler-lags - blå er tilgængelig i intervaller af 50

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 50
  • Antal pr. palle 650
Mangler du kraftigt flerlags stålbånd til fiksering af tungt gods som f.eks. betonblokke, rør, træ eller lignende, er du endt det rigtige sted. Hos os finder du netop et bredt assorteret sortiment af flerlags stålbånd. Denne udgave her på siden i Blå måler 13 x 0,5 mm - ca. 50 kg og har en høj brudstyrke på 510 kg, der gør den særdeles velegnet til tunge fikseringsopgaver.
Vi tilbyder dog også flerlags stålbånd i andre mål og farver eller med højere/lavere brudstyrke, alt efter behov. Vær opmærksom på, at flerlags stålbånd er på ruller, hvor de er spolet op, med to baner med let overlap.
Bestil allerede i dag, og så sørger vi for hurtig levering. Bestiller du ovenikøbet inden kl. 11.30 på hverdage, kan vi levere allerede den næstkommende hverdag.

Specifikationer

Mere information
Format 13 x 0,5 mm
Farve Blå
Brudstyrke 510 kg
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.