Standardkartoner

Varenummer: 20010
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  25 4,65 DKK
  • v/køb à  100 4,21 DKK
  • v/køb à  500 3,80 DKK
Pris fra 3,80 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Standardkartoner er tilgængelig i intervaller af 25

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 25
  • Antal pr. palle 1500
Vi fører et stort udvalg af Standardkartoner, hvor der er noget til ethvert behov. Denne Foldekasse er blandt andet rigtig god til forskellige former for forsendelse. Denne model kommer i Brun med målene 270 x 270 x 140 mm.
Ønsker du andre mål eller måske en anden type FEFCO, er der også mulighed for det, når du dykker ned i vores store udvalg.
Når du handler ved os, får du en kvalitet, der lever op til dine forventninger. Denne model har blandt andet en kvalitet, der defineres som 3 mm enkeltbølge. Bestil hurtigt og nemt her på siden i både store og små mængder.

Specifikationer

Mere information
Format 270 x 270 x 140 mm
Beskrivelse Standardkartoner
Kvalitet 3 mm enkeltbølge
Farve Brun
Type Foldekasse
Fefco Fefco 0201
Genbrugsmateriale Ja
Genbrugsprocent 95
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.