Standardkartoner

Varenummer: 20417
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  15 5,34 DKK
  • v/køb à  105 4,92 DKK
  • v/køb à  600 4,40 DKK
Pris fra 4,40 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Standardkartoner er tilgængelig i intervaller af 15

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 15
  • Antal pr. palle 1260
Skal du bruge Standardkartoner af typen Automatbund til pakning eller forsendelser? I så fald er du endt det rigtige sted. Hos os tilbyder vi nemlig et bredt udvalg af netop dette. Hér på siden finder du blot én af vores populære Automatbund.
Denne model kommer i Brun og 3 mm enkeltbølge og med en smart Fefco 0711 - Automatbund-lukning. Ved at vælge Standardkartoner som Automatbund kan du let og hurtigt pakke forsendelser.
Denne model er kendetegnet ved at have målene 310 x 230 x 210 mm - A4, men søger du en Automatbund med andre mål eller i andre farver, kan du også finde det i udvalget.
Bestiller du hos os, kan du både få Standardkartoner i små og store mængder. Bestil allerede i dag, og så sørger vi for hurtig levering.

Specifikationer

Mere information
Format 310 x 230 x 210 mm - A4
Beskrivelse Standardkartoner
Kvalitet 3 mm enkeltbølge
Farve Brun
Type Automatbund
Fefco Fefco 0711 - Automatbund
Genbrugsmateriale Ja
Genbrugsprocent 95
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.