Standardkartoner

Varenummer: 20025
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  25 8,25 DKK
  • v/køb à  100 7,46 DKK
  • v/køb à  250 6,75 DKK
Pris fra 6,75 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Standardkartoner er tilgængelig i intervaller af 25

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 25
  • Antal pr. palle 500
Har du brug for Standardkartoner til pakning og forsendelser? Så kan vi hjælpe. Det er nemlig noget, vi har et stort udvalg af i vores sortiment. Her finder du blandt andet en af vores populære modeller.
Der er tale om en model, der kommer i farven Brun. Det er en model, der har flere forskellige anvendelsesmuligheder. Har du behov for en anden type, er der dog også mulighed for at finde det i vores udvalg.
Denne Foldekasse er også kendetegnet ved at have målene 340 x 254 x 289 mm. Står du og mangler en Standardkartoner med andre mål, er der også mulighed for at finde det.
Er du så heldig, at du har fundet den perfekte model, er det bare med at slå til. Vi sørger for hurtig levering, når du har afgivet din ordre.

Specifikationer

Mere information
Format 340 x 254 x 289 mm
Beskrivelse Standardkartoner
Kvalitet 4 mm enkeltbølge
Farve brun
Type Foldekasse
Fefco Fefco 0201
Genbrugsmateriale Ja
Genbrugsprocent 95
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.