Standardkartoner

Varenummer: 20069
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  25 14,32 DKK
  • v/køb à  125 12,92 DKK
Pris fra 12,92 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Standardkartoner er tilgængelig i intervaller af 25

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 25
  • Antal pr. palle 250
Skal du bruge Standardkartoner, er du kommet til det rigtige sted. Her på siden kan vi blandt andet byde på Foldekasse, der kan benyttes i mange forskellige situationer. Denne model er blandt andet ideel til pakning og forsendelse.
Derudover kommer denne Foldekasse med målene 410 x 410 x 410 mm og i farven Brun. Har du behov for andre mål, kan du dykke ned i hele vores sortiment af Standardkartoner. Her er der en masse forskellige muligheder.
Er det lige præcis denne Foldekasse, du skal bruge, kan du hurtigt og nemt bestille den her på siden. Vi sørger selvfølgelig for hurtig levering.

Specifikationer

Mere information
Format 410 x 410 x 410 mm
Beskrivelse Standardkartoner
Kvalitet 4 mm enkeltbølge
Farve Brun
Type Foldekasse
Fefco Fefco 0201
Genbrugsmateriale Ja
Genbrugsprocent 95
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.