Standardkartoner - hvid

Varenummer: 20215
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  25 8,66 DKK
  • v/køb à  100 7,84 DKK
  • v/køb à  250 7,11 DKK
Pris fra 7,11 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Standardkartoner - hvid er tilgængelig i intervaller af 25

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 25
  • Antal pr. palle 500
Søger du en helt særlig Kuvertbund til pakning og forsendelse af trygsager? Så er du landet det rigtige sted. Hos os finder du nemlig et bredt udvalg af Standardkartoner - hvid, og herunder finder du Kuvertbund. Denne konkrete model kommer med målene 320 x 240 x 280 mm - kuvert og i 4 mm enkeltbølge. Derudover finder du den i Hvid.
Er du på udkig efter en Kuvertbund med andre mål eller i andre farver, kan du også finde det hos os. Standardkartoner - hvid er yderst anvendelige til forskellige situationer. Bestil din Kuvertbund allerede i dag.
Jo flere du køber ad gangen, jo billigere bliver stykprisen. Vi sørger for hurtig levering og en høj kvalitet, således forsendelser sikres bedst muligt.

Specifikationer

Mere information
Format 320 x 240 x 280 mm - kuvert
Beskrivelse Standardkartoner
Kvalitet 4 mm enkeltbølge
Farve Hvid
Type Kuvertbund
Fefco Fefco 0216
Genbrugsmateriale Ja
Genbrugsprocent 95
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.