Støv- og krympehætter

Pallehætter fås både som støvhætter, der er særlig velegnet til beskyttelse mod snavs og fugt, samt som krympehætter, der anvendes til krympning ved hjælp af varme.

Pallehætter fås, så de passer til de mest gænse pallemål og vi har desuden størrelser til forskellige pakkehøjder.

Støv- og krympehætter

Find praktiske palleposer hos MC emballage

Hos MC emballage finder du et godt udvalg af praktiske palleposer, som kan bruges i kasser, når du pakker forsendelser, der kræver ekstra beskyttelse. Vi tilbyder poserne i LDPE- eller MDPE-materiale i flere størrelser, kvaliteter og farver. Vi har eksempelvis palleposer i sort og transparent plast. Derudover kan du også få varianter, som er egnet til fødevarer. 

 

LDPE betyder “lav densitet polyethylen”, og MDPE er “medium densitet polyethylen”. Densitet er et andet ord for vægtfylde, og derfor har poserne altså mere eller mindre vægtfylde. En lavere vægtfylde betyder, at materialet bliver mere blødt og fleksibelt. En høj vægtfylde gør materialet mere robust og stift. Begge varianter har gode egenskaber.

 

Hvad er en pallepose?

En pallepose er en sæk i transparent eller sort plast, som anvendes i kasser. Her fungerer de enten som en pose, der holder på indholdet, eller også kan de bruges som foring i kassen for ekstra beskyttelse. Det kan for eksempel være i tilfælde, hvor papkassen ikke er nok, fordi indholdet ikke tåler fugt eller skal værnes mod snavs og støv. 

 

Vores udvalg af palleposer hos MC emballage er lavet af forskellige typer af termoplast, som har gode barriereegenskaber. Formålet er altid at beskytte indholdet, så det eksempelvis værnes mod fugt. Palleposerne fås i flere størrelser og kvaliteter, så de passer til forskellige kasser og typer af pallegods. 

 

Få palleposer egnet til fødevarekontakt

Hos os kan du også få palleposer, som er særligt egnet til kontakt med fødevarer, så de følger den gældende lovgivning på området. Poserne kan eksempelvis bruges til frostvarer eller frugt, som skal beskyttes under transport.

 

Plast er ofte en fordel, når det gælder emballage til fødevarer, da det er et fleksibelt materiale med en høj styrke på trods af dets lethed. Derudover kan plast bidrage til at forlænge fødevarernes holdbarhed. 

 

MC emballage tilbyder en stor variation af emballage i plast til fødevarer, så du kan få produkter til alle dine formål. Vi har plast med eller uden krympeeffekt samt plast i flere tykkelser og kvaliteter. Desuden kan du også få plast med tryk. Dermed kan du eksempelvis få emballage med din virksomheds logo. Du skal blot kontakte os, og så kan vi finde en løsning til dig.

 

Hvis du har brug for vores hjælp til at finde den rette emballage til din specifikke opgave, så er det vigtigt, at du ved: 

 

  • Hvordan du skal bruge emballagen 
  • Hvilke fødevarer emballagen skal bruges til 
  • Hvor længe fødevarerne skal opbevares i emballagen 
  • Hvilken temperatur emballagen bliver udsat for

 

Ved at have disse informationer på plads, kan vi vejlede dig bedst muligt til at vælge emballage til fødevarekontakt i den optimale form, kvalitet og tykkelse. 

 

Brug produktet som en pallepose eller pallehætte

En pallepose kan bruges på flere måder. Den kan nemlig også anvendes som pallehætte, også kaldet en støvhætte. En støvhætte er en stor pose, som du kan trække over dit gods på paller for beskyttelse. Støvhætter værner nemlig dit pallegods mod fugt og snavs, så indholdet kan være sikret, uanset om det er under transport og opbevaring. 

 

Disse hætter kan også bruges som krympehætter, hvor materialet krympes ved hjælp af varme. Krympehætterne er særligt velegnede til fiksering af tungt gods, da de stabiliserer varerne og sikrer, at disse ikke forskydes under transport. Krympning foregår med en varmepistol. 

 

Pallehætterne beskytter ikke kun dit pallegods mod faktorer udefra. Det hjælper nemlig også med at fiksere godset, så det står godt og sikkert under transport. For optimal fiksering skal hætterne sidde helt tæt om pallegodset. Hos MC emballage kan du få pallehætter til forskellige pakkehøjder samt i flere størrelser, som passer til de gængse pallemål:

 

  • ¼ palle 
  • ½ palle
  • En hel palle
  • En maxi-palle 

 

Se vores alternativer til pallehætter 

Et andet praktisk produkt, som kan vil beskytte dit pallegods er topfolie. Topfolie minder om pallehætter, da folien lægges på toppen af pallegodset. Folien når dog ikke lige så langt ned og omkring pallegodset, så for optimal fiksering vikles godsets sider ind i strækfilm bagefter. Derved komme topfolien til at sidde stramt om toppen af pallegodset. Topfolie beskytter ligeledes mod fugt, støv og snavs samt sikrer, at dine varer står fast og stabilt under transport. 

 

MC emballage har topfolie i både ark og på rulle, så du kan vælge det, der giver bedst mening til dine formål. Topfolie i ark er at foretrække, hvis du skal bruge topfolie i samme størrelse hver gang. Vi har topfolie i ark i diverse størrelser. Derimod er rullen en stor fordel, hvis du skal bruge ark i forskellige størrelser hver gang og vil have mulighed for selv at bestemme målene på stykkerne af topfolie. 

 

Få rådgivning hos MC emballage

Har du brug for gode råd og vejledning, inden du vælger emballage hos os? Så er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os hos MC emballage. Vores dygtige medarbejdere står klar til at besvare dine spørgsmål, så du kan vælge de palleposer, som passer bedst til dine formål og behov. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.