Strækfilm

Strækfilm er den mest brugervenlige og fleksible emballage til sikring og beskyttelse af pallegods, hvad enten det er større eller mindre gods. Strækfilm er nem at bruge, og materialet har en evne til at trække sig sammen om godset, så det holdes på plads under hele transporten. Her finder du Danmarks bredeste udvalg af strækfilm, vi har tykkelser helt ned til 6 my, og kan tilbyde strækfilm til alle typer dispensere og forstrækssystemer.

Vi har god erfaring med at optimere strækfilmsforbruget hos vores kunder igennem rådgivning og test. Med afsæt i en grundig foranalyse, afprøvning, kalkulationer og praktiske tests, opnår vi rigtig gode resultater i form af mere effektiv og sikker emballering, og ofte opnås også store besparelser.

Strækfilm
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.