Strækfilm

Strækfilm er den mest brugervenlige og fleksible emballage til sikring og beskyttelse af pallegods, hvad enten det er større eller mindre gods. Strækfilm er nem at bruge, og materialet har en evne til at trække sig sammen om godset, så det holdes på plads under hele transporten. Her finder du Danmarks bredeste udvalg af strækfilm, vi har tykkelser helt ned til 6 my, og kan tilbyde strækfilm til alle typer dispensere og forstrækssystemer.

Vi har god erfaring med at optimere strækfilmsforbruget hos vores kunder igennem rådgivning og test. Med afsæt i en grundig foranalyse, afprøvning, kalkulationer og praktiske tests, opnår vi rigtig gode resultater i form af mere effektiv og sikker emballering, og ofte opnås også store besparelser.

Strækfilm

Strækfilm

 

 

Strækfilm er nok den mest brugervenlige og fleksible emballage til sikring og beskyttelse af pallegods. Dette gælder, uanset om det drejer sig om større eller mindre gods. Wrap folie er nemt at bruge, og det har en eminent evne til at trække sig sammen om varen, så den holdes på plads under hele transporten. Hos MC emballage har vi Danmarks største udvalg af strækfilm. Du finder tykkelser helt ned til 6 my, og vi har strækfilm til alle typer dispensere og forstrækssystemer. Se udvalget her på siden.

 

Stort udvalg af strækfilm

MC emballage er en kosteffektiv totalleverandør inden for emballage, og derfor tilbyder vi naturligvis også et stort udvalg af forskellige tyṕer strækfilm. I udvalget finder du:

 

 

Med dette store udvalg er vi næsten overbeviste om, at du også kan finde en strækfilm, der passer til dine varer og behov. Hos MC emballage har vi god erfaring med at optimere strækfilmsforbruget hos vores kunder gennem rådgivning og test. Med afsæt i en grundig foranalyse, afprøvning, kalkulationer og praktiske tests opnår vi gode resultater i form af mere effektiv og sikker emballering. Dette kan i sidste ende føre til store besparelser for dig som kunde.

 

MC emballage har et af landets bredeste udvalg af strækfilm til alle typer dispensere og maskiner. Hvis du ikke har en dispenser, kan du også købe en hos os. En dispenser er med til at lette arbejdet med at sikre din virksomheds forsendelser.

 

Hvad er strækfilm?

Kært barn har mange navne. Strækfilm kaldes blandt andet også for pakkefolie, plastfilm, pallefilm og wrap folie. Uanset om du kalder produktet det ene eller andet, får du en fleksibel og brugervenlig emballage, der sikrer beskyttelse af pakker og pallegods, uanset størrelsen på forsendelsen.

 

Strækfilm er en type film, der sikrer din forsendelse. Du vikler ganske enkelt strækfilmen omkring dine pakker, så de holdes lukket under transporten. Strækfilm er også ideelt at bruge til at holde paller, som godset transporteres ovenpå, på plads. Skal du eksempelvis transportere mursten eller planter på paller, kan du med fordel vikle strækfilm omkring, så du både beskytte produkterne, og de ikke rutsjer rundt.

 

Nemt at arbejde med

Strækfilm er et nemt materiale at arbejde med. Strækfilm er fremstillet af et materiale, der har en unik evne til at trække sig sammen om godset, så det holdes på plads under hele fragten. Men selvom strækfilm er brugervenligt, kan det stadig være en god idé at få vejledning til anvendelsen, særligt hvis strækfilm bruges i store mængder i virksomheden. Hos MC emballage kan du altid få vejledning i optimal brug af strækfilm.

Strækfilm

Hvilken type strækfilm skal jeg vælge?

Som tidligere nævnt har vi et af Danmarks største udvalg af strækfilm, og du finder flere forskellige typer af strækfilm i sortimentet. Hvilken type du skal vælge, afhænger af hvad du skal bruge strækfilmen til. Håndstrækfilm er velegnet til manuel sikring af kasser og andet pallegods. Det er nemmest at montere strækfilmen med en hånddispenser. Maskinstrækfilm er beregnet til brug på pallepakningsmaskiner. Det store antal meter på rullerne er med til at øge effektiviteten, idet færre rulleskift er påkrævet.

 

Banderolefilm er en smal form for strækfilm, der er særligt velegnet til sampak og bundtning. Den er nemmest at anvende med en dispenser. I vores udvalg finder du også special strækfilm, som kan benyttes til at stabilisere og transportsikre let gods på pallen. Strækbånd er særligt velegnet til ustabilt gods, eller hvis du har brug for at fastgøre eksempelvis kantlister.

Banderole strækfilm

Bruger din virksomhed strækfilm?

Som tidligere nævnt kan du hos MC emballage modtage kompetent og faglig rådgivning om brugen af strækfilm, så du optimerer og effektiviserer dit forbrug. Hvis din virksomhed bruger strækfilm, og du er nysgerrig på, om der kunne være penge at spare ved at skabe større sikkerhed i emballeringen af gods, så kontakt os endelig.

 

Vi besvarer med glæde alle spørgsmål, der drejer sig om strækfilm. Det kan også være, at det er første gang, du skal købe strækfilm, og du er i tvivl om, hvilken type du skal vælge til din virksomhed. Måske er strækbånd eksempelvis et bedre valg for lige præcis din virksomhed. Det kan også være, at du har behov for flere forskellige typer strækfilm. I sidste ende afhænger det hele af dine behov, og hvilken type gods du skal fragte. Uanset hvad dine spørgsmål måtte være, står vi klar til at rådgive dig og sammen finder vi en løsning.

 

Bestil emballage hos din totalleverandør

Uanset om du skal bruge strækfilm, papkasser, tape, indpakningspapir eller noget helt andet, finder du det hos MC emballage. MC emballage er totalleverandører af alt, du måtte have brug for inden for emballage, opbevaring og forsendelse. Vi garanterer en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Her er ingen skjulte gebyrer. Hos MC emballage er ærlighed og god service i højsædet, når vi rådgiver og hjælper vores kunder.

 

Ved at vælge en totalleverandør som MC emballage kan du samle alle dine emballagekøb ét sted. Det giver i sidste ende økonomiske besparelser, og du får mere tid til vigtigere opgaver. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter eller til din bestilling, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 86 21 32 99 eller sende en e-mail til [email protected]. Her sidder vores eksperter og salgsteam klar til at hjælpe dig.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.