Strækfilm Bontite

Varenummer: 79522
På lager
  • Priser pr KG
  • v/køb à  18 52,23 DKK
  • v/køb à  90 45,42 DKK
  • v/køb à  180 34,82 DKK
Pris fra 34,82 DKK
Priser pr KG
Varen er tilføjet til kurven
Strækfilm Bontite er tilgængelig i intervaller af 18

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 18
  • Antal pr. palle 537
Her finder du denne Blæst støjsvag maskinstrækfim, der hører ind under kategorien Strækfilm Bontite. Denne Blæst støjsvag er fremstillet i 360% og kan anvendes til pallepakningsmaskiner med forstrækssystem. Den har kraftig [KLÆB] klæb og målene 0,50 x "1560-1675" mtr - 22 my. Derudover er den i en Transparent farve.
BONTITE - blæst strækfilm af højeste kvalitet, som er produceret på special exstrudere. Brudstyrken er helt i top og Bontite er støjsvag i modsætning til normal blæst strækfilm. Velegnet til high-speed ringvikleranlæg. Gode muligheder for down gauging.
Ønsker du en Strækfilm Bontite i andre tykkelser, er der også mulighed for at finde det i vores udvalg. Tag endelig et kig, for vi har nemlig flere forskellige at vælge imellem.
Køb direkte på siden i dag, og så sørger vi for hurtig levering.

Specifikationer

Mere information
Format 0,50 x "1560-1675" m - 22 my
Kvalitet 360%
Farve Transparent
Type Blæst støjsvag
Produktnavn Bontite
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.