Strækfilm Elastica HVID

Varenummer: 71617
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  1 421,13 DKK
  • v/køb à  5 388,23 DKK
  • v/køb à  10 360,10 DKK
Pris fra 360,10 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Strækfilm Elastica HVID er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 45
Søger du den helt rigtige Cast maskinstrækfilm egnet til pallepakningsmaskiner med forstrækssystem? Så er du landet det rigtige sted. Vi tilbyder nemlig maskinstrækfilm i diverse kvaliteter og tykkelser. Vi har naturligvis sørget for god kvalitet, således at det kan anvendes til pakning af forskellige former for pallegods.
ELASTICA - kvalitets strækfilm med god strækevne. Ekstruderet af gode råmaterialer, med øje for prisen. Velegnet til viklere og anlæg med motoriseret forstræk.
Denne Strækfilm Elastica HVID er fremstillet med strækevne 250% og har målene 0,50 x 1980 mtr - 17 my. Derudover har den [KLÆB] klæb og er Hvid i farven. Én af denne types primære egenskaber er, at den besidder en høj klarhed/gennemsigtighed.
Bestil allerede i dag, og så sørger vi for hurtig levering af maskinstrækfilm af typen Cast.

Specifikationer

Mere information
Format 0,50 x 1980 mtr - 17 my
Kvalitet 250%
Farve Hvid
Type Cast
Produktnavn Elastica
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.