Strækfilm Fortis+ Nano

Varenummer: 73415
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  1 449,83 DKK
  • v/køb à  5 412,96 DKK
  • v/køb à  10 381,67 DKK
Pris fra 381,67 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Strækfilm Fortis+ Nano er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 45
Søger du Cast Special 31 lag maskinstrækfilm egnet til pallepakningsmaskiner med forstrækssystem? Så er du landet det rigtige sted. Vi tilbyder nemlig maskinstrækfilm i diverse kvaliteter og tykkelser. Vi har naturligvis sørget for god kvalitet, således at det kan anvendes til pakning af forskellige former for pallegods.
FORTIS + NANO - 31 lags strækfilm, som er baseret på Nanoteknologi. De mange lag giver folien ekstreme egenskaber, så som super høj punkteringsstyrke og fikseringsevne. Ekstruderet på helt nye højteknologiske ekstrudere. Mulighed for down gauging af 17-23 my folier og derved nedsættelse af folieforbruget, uden at gå på kompromis med pakke kvaliteten.
Denne Strækfilm Fortis+ Nano er fremstillet med strækevne >300 % - High Holding Force og har målene 0,50 x 2400 mtr - 15 my. Derudover har den [KLÆB] klæb og er Transparent i farven. Én af denne types primære egenskaber er, at den besidder en høj klarhed/gennemsigtighed.
Bestil allerede i dag, og så sørger vi for hurtig levering af maskinstrækfilm af typen Cast Special 31 lag.

Specifikationer

Mere information
Format 0,50 x 2400 mtr - 15 my
Kvalitet >300 % - High Holding Force
Farve Transparent
Type Cast Special 31 lag
Produktnavn Fortis+ Nano
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.