Strækfilm Optimum

Varenummer: 72220
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  1 372,49 DKK
  • v/køb à  5 328,30 DKK
  • v/køb à  10 297,99 DKK
Pris fra 297,99 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Strækfilm Optimum er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 45
Søger du den helt rigtige Cast maskinstrækfilm egnet til pallepakningsmaskiner med forstrækssystem? Så er du landet det rigtige sted. Hos os tilbyder vi nemlig maskinstrækfilm i diverse kvaliteter og tykkelser. Vi har naturligvis sørget for god kvalitet, således at det kan anvendes til pakning af forskellige former for pallegods.
OPTIMUM - vores mest solgte high end strækfilm. Kendetegnet ved en høj strækevne, brudstyrke og fikseringsevne. Velegnet til viklere og anlæg med højt forstræk. God mulighed for down gauging.
Denne Strækfilm Optimum er fremstillet med strækevne 300% og har målene 0,50 x 1800 mtr - 20 my. Derudover har den [KLÆB] klæb og er Transparent i farven. Én af denne types primære egenskaber er, at den besidder en høj klarhed/gennemsigtighed.
Bestil allerede i dag, og så sørger vi for hurtig levering af maskinstrækfilm af typen Cast.

Specifikationer

Mere information
Format 0,50 x 1800 mtr - 20 my
Kvalitet 300%
Farve Transparent
Type Cast
Produktnavn Optimum
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.