Banderolefilm

Banderolefilm er en smal strækfilm som er velegnet til sampak og bundtning.

Vi anbefaler, at banderolefilm anvendes med dispenser for den mest optimale afrulning. Se vores udvalg af film og dispensere her.

Banderolefilm
Filtrering
Du shopper nu efter
  1. Pr_colli_min
    1
Filtrering
Pr_colli_min
Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Vælg banderolefilm til bundtning af varer

 

MC emballage tilbyder banderolefilm til mindre pakkeopgaver samt anden strækfilm. Du kan blandt andet anvende filmen til bundtning, så du kan lave sampakker, eller til sikring af pallegods. Vi har også smarte dispensere til strækfilmen, så dine emballageopgaver bliver endnu nemmere.

 

Banderolefilms mange anvendelsesmuligheder

Banderolefilm er en transparent type smal strækfilm, som kan være en stor hjælp, hvis du skal bundte varer og lave sampakker. Denne type emballage er ideel, da filmen holder på produkterne, så de er godt fikseret. På den måde undgår du, at der efterlades mærker efter tape eksempelvis.

 

Få en dispenser for optimal brug af banderolefilm

Det er meget simpelt at anvende banderolefilm, men du kan gøre opgaven endnu nemmere, når du vælger at bruge en dispenser. Med dispenseren kan du få den mest optimale afrulning, da den hjælper med at holde filmen udstrakt og lige. Derfor klares opgaven hurtigere og nemmere, og du kan komme til at spare tid på pakningen af varer.

 

Hos MC emballage kan du finde gode dispensere, der passer til forskellige kernemål. Vores dispensere er udstyret med ergonomiske håndtag, som gør emballering med banderolefilm mere behageligt for dig.

 

Brug strækfilm til sikring og beskyttelse af pallegods

Udover banderolefilm, så har vi også et godt udvalg af relaterede produkter som anden strækfilm, der eksempelvis kan bruges til større ordre på paller. Strækfilmen kan beskytte pallegods, da det fikserer varerne, og holder dem på plads under transport.

 

Hos MC emballage tilbyder vi både:

 

  • Specialstrækfilm
  • Maskinstrækfilm
  • Håndstrækfilm

 

Specialstrækfilmen omfatter folier, som kan bruges til emballering af varer, der skal have en vis luftcirkulation. Det gælder både i forhold til fugtighed og temperatur. Derfor har vi både stræknet, som er et vævet stormasket net, samt perforeret strækfilm, der fås med mikro- og makroperforering alt efter dit behov.

 

Maskinstrækfilm skal bruges sammen med en pallepakningsmaskine, og sikrer en stor effektivitet af pakningen af dine forsendelser. Håndstrækfilmen anvendes til manuel sikring af paller. Emballeringen er lettest klaret med en hånddispenser.

 

Hos MC emballage har du altså gode muligheder for at finde lige dén type strækfilm, som passer til dine emballeringsopgaver.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.