Stålbånd

Stålbånd anvendes til fiksering af meget tungt gods på paller eller til bundtning, f.eks. Træ, rør, betonblokke m.m. Stålbånd har en utrolig høj brudstyrke.

Stålbånd

Få metalbånd til fiksering eller bundtning 

Find det effektive metalbånd i enkeltlag eller flerlag hos MC emballage. Det stærke stålbånd anvendes typisk til fiksering af meget tungt gods på paller eller til bundtning af eksempelvis træ, rør, betonblokke og meget mere. 

 

Metalbånd har en utrolig høj brudstyrke, hvilket gør det så velegnet til fastgørelse af tungt gods. Derudover er det også oplagt til emner med skarpe kanter og hjørner, da metalbånd kan holde til belastningen, som disse skarpe overflader kan have på andre former for emballage. Når du fikserer pallegods med båndet i metal, kan du være sikker på, at dine varer er sikret optimalt under transporten. 

 

Se vores andre former for strapbånd 

Udover det stærke stålbånd har vi hos MC emballage også mange andre former for praktiske strapbånd. Vi tilbyder eksempelvis produkter som: 

 

 

PP strapbånd kan bruges til mange af de samme opgaver som metalbånd. Det kan nemlig anvendes til bundtning, lukning af kasser samt fiksering af gods, som dog ikke vejer så meget. Polyesterstrapping har en høj brudstyrke og er velegnet til sikring af emner, som pap, betonblokke, tegl og tømmer, og ballepressebånd bruges også til sikring af pakkegods eller til montering på pappressere. Hos MC emballage finder du altså emballering til enhver opgave og ethvert behov.

 

Få kompetent vejledning hos MC emballage

Vil du vide mere om vores varesortiment, inden du lægger noget i indkøbskurven? Eller har du spørgsmål til din bestilling af metalbånd? Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker metalbånd i andre farver eller mål. Du er meget velkommen til at kontakte os hos MC emballage. Vores medarbejdere står altid klar til at besvare dine spørgsmål, så du kan få lige dén emballering, du skal bruge. Derefter sørger vi for hurtig leveringstid. 

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.