Strapping Tape - orange

Varenummer: 41112
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  144 5,27 DKK
  • v/køb à  432 4,79 DKK
  • v/køb à  720 4,40 DKK
  • v/køb à  1440 3,77 DKK
Pris fra 3,77 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Strapping Tape - orange er tilgængelig i intervaller af 144

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 144
  • Antal pr. palle 8640
Mangler du Strapping Tape - orange i høj kvalitet? Så er du endt det helt rigtige sted. Hos os tilbyder vi Strapping Tape - orange i forskellige mål og farver. Her på siden finder du en Strapping Tape - orange af typen 50 my, som måler 12 mm x 66 mtr.. Derudover er den Orange.
Har du brug for en Strapping Tape - orange med andre mål og i en anden farve, kan vi også være behjælpelige med dette. Vi tilbyder nemlig flere forskellige varianter – alle i god kvalitet. Denne tape er især anvendelig til stabilisering af gods eller bundtning.
Når du bestiller varer hos os, kan du forvente hurtig levering og skarpe priser. Jo mere Strapping Tape - orange du køber, desto lavere bliver stykprisen.
Bestiller du ovenikøbet inden kl. 11.30 på hverdage, leverer vi din bestilling den kommende hverdag.

Specifikationer

Mere information
Format 12 mm x 66 mtr.
Farve Orange
Type 50 my
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.