Tape og etiketter

Vi har et omfattende udvalg af tape til forskellige pakkeopgaver og bundtning m.m.
Udover tape tilbyder vi en række andre produkter til mærkning af forsendelser, herunder etiketter, følgeseddelslommer og manillamærker.

Tjek vores priser på pakketape med tekst/logo.

Tape og etiketter

Tape

På MC emballage kan du købe kvalitetstape til utallige formål – uanset om du er på jagt efter tape til gaveindpakningen, indpakning til forsendelse eller tape til noget så traditionelt som et malerprojekt. Vi har et stort udvalg af kvalitetstape til rigtig gode priser.  Du kan desuden bestille smart pakketape med tekst/logo her hos os ligeledes til fordelagtige priser.

 

Tjek priserne på dit helt eget tape med logo eller tekst lige her.

 

Tape til indpakning af forsendelser

Når du sender varer af sted til dine kunder, er der flere ting, der er vigtige. Forsendelsen skal komme frem til den rigtige adresse og til tiden, og derudover skal indpakningen sørge for, at varerne kommer uskadte frem. Derfor bør du altid vælge tape af høj kvalitet for sikker og solid lukning af din pakke, så den kommer helskindet frem til modtageren. Det nytter nemlig ikke det store at investere i gode papkasser, hvis tapen ikke binder ordentligt – du risikerer blot at tapen rives løs eller helt falder af under fragt, hvilket kan resultere i beskadigede varer ved modtagelse. Varen kan nemlig falde ud under håndtering af kassen.

 

Tape er dog ikke bare tape. Der findes flere forskellige slags, der alle har hver deres styrker. Her på siden finder du en lille oversigt over, hvilke typer tape du finder her hos MC emballage samt hvilke typer værktøjer der er til din rådighed, når du anvender tape til daglig.

 

Brug den rigtige tape

Hvilken type tape, der er den mest optimale afhænger af, hvad tapen skal bruges til. Hvis du skal pakke tunge varer til forsendelse, er lærredstape eller pakketape klart det optimale valg, da disse typer har en særdeles god bindeevne på diverse overflader og desuden er super stærkt. Skal du derimod bruge tape til at pakke gaver ind eller lukke en mindre pakke, er kontortape oplagt.

 

Invester i en tapedispenser

Bruger du meget tape, kan det være en stor fordel at have de rette redskaber ved hånden. De fleste ved sikkert, hvor svært det kan være at få fat i tapen igen, når den gentagende gange formår at klistre sig fast på rullen under brug – ja faktisk kan det være næsten umuligt at få fat i den forbaskede ende. Det tager tid og tålmodighed, noget som du måske ikke ligefrem har, hvis du jævnligt anvender tape til pakning af varer. Et uundværligt redskab på lageret såvel som på kontoret er derfor en smart tapedispenser. Med tapedispenseren er den nemt at rive tapen over samtidig med, at du hurtigt kan få fat i et nyt stykke. På den måde sparer du oceaner af tid, besvær og frustrationer i hverdagen.

 

Smarte etiketter og labels

Sender du mange pakker ud til dine kunder, så er det vigtigt, at kundens adresse fremgår tydeligt, sådan at pakken når frem til den rigtige destination. For at gøre udarbejdelsen af adresselabels lettere kan du investere i etiketter til adresselabels. På den måde gør du det nemt og simpelt at lave labels selv, og du undgår at bruge tid på at skrive dem i hånden. Adresselabels fås i flere forskellige størrelser, og alle dem som du finder her på MC emballage klæber permanent fast til, hvad end du sætter dem på. Det gør, at labelen bliver siddende på pakken, og at adressen ikke vaskes væk i hverken snevejr eller regnvejr. Udover at placere adresselabelen på din forsendelse kan du også sætte et mærke på pakken om, hvordan den skal håndteres. Det gør du med forskellige etiketter med tekst som ”Faktura indlagt”, ”Fragile” eller ”Do not stack”, så posten og modtageren af pakken ved, hvordan indholdet skal håndteres. Ved at bruge disse etiketter sparer du værdifuld tid, da du ikke selv skal skrive informationerne.

 

Stort udvalg af specialtape

På MC emballage har vi et stort udvalg af specialtape. Står du eksempelvis og har gang i det helt store malerprojekt, så finder du her hos os et stort udvalg af kvalitets malertape til mange gode priser. Vi forhandler desuden også miljørigtig tape, som er brun papirtape, samt stribet afmærkningstape. Derudover finder du desuden et stort udvalg af dobbeltklæbende tape, der kan bruges til al fra hobbybrug til professionelt brug – sidst men ikke mindst finder du tæppetape, der hjælper med at holde de drilske banditter fast på gulvet, så ingen får sig en flyvetur på gulvtæppet.

 

Brug tape til din markedsføring

Du kan vælge at bruge tape til din markedsføring ved at investere i tape med logo, når du alligevel anvender tape til pakning af dine varer. Med logotape kan du angive praktiske informationer og reklamere med din webshop, når dine kunder bærer pakken hjem fra posthuset. Du kan eksempelvis få trykt QR-koder på tapen med link til din hjemmeside. Logotape er en nem og billig måde at få ekstra reklame på.

 

Kontakt os for spørgsmål

Finder du ikke den type tape, du leder efter, eller har du spørgsmål til vores produkter, kan du altid sende os en mail, hvor vi svarer så hurtigt som muligt i vores åbningstid.

 

Skal jeg bruge PVC eller PP pakketape?

Kvaliteten af dit tapevalg skal afhænge af hvad du skal tape. Til almindelige kasser til forsendelse, der kommer du langt med en PPA kvalitet, men man kan overveje PVC til de lidt tungere tapeopgaver.

Hvilken tape skal jeg bruge til papkasser?

Uanset papkasse, så anbefales der altid at bruge en PP akrylic eller PVC kvalitet. Disse kan fås som farvet eller gennemsigtige. Du kan endda få logo-tryk på dem.

Kan jeg få støjreducerende tape?

Der findes tape der støjer mindre når man trækker den, men det er oftest dispenseren der laver den store støj. Undersøg hellere low eller no noise dispensere.

Hvilken fareetiket skal jeg bruge?

Der findes et utal af fareetiketter, så du skal vide hvilken fare der er tale om. Hvis det f.eks. er fare for radioaktivitet, så skal etiketten beskrive dette. Der findes standarder for fareetikketter.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.