Tape og etiketter

Vi har et omfattende udvalg af tape til forskellige pakkeopgaver og bundtning m.m.
Udover tape tilbyder vi en række andre produkter til mærkning af forsendelser, herunder etiketter, følgeseddelslommer og manillamærker.

Tjek vores priser på pakketape med tekst/logo.

Tape og etiketter

Få pakketape og specialtape med god klæbeevne 


Hos MC emballage kan du købe kvalitetstape til utallige formål – uanset om du er på jagt efter tape til gaveindpakningen, pakketape til indpakning af en forsendelse eller tape til dit næste malerprojekt. Vi har et stort udvalg af kvalitetstape til stærke priser, og du kan desuden bestille pakketape med tekst eller logo. 


Find tape til indpakning af dine forsendelser

Når du sender varer af sted til dine kunder, er der flere ting, du skal huske på. Forsendelsen skal komme frem til den rigtige adresse og til tiden, og derudover skal indpakningen sørge for, at varerne kommer uskadte frem. Derfor bør du altid vælge pakketape af høj kvalitet for sikker og solid lukning af din pakke, så den kommer helskindet frem til modtageren. 


Det nytter ikke at investere i gode papkasser, hvis tapen ikke binder ordentligt. Du kan risikere, at tapen rives løs eller helt falder af under fragt, hvilket kan resultere i beskadigede varer ved modtagelse. Varen kan for eksempel falde ud under håndtering og transport af kassen. Derfor er dit valg af pakketape altså vigtigt. 


Brug den rigtige tape

Tape er ikke bare tape. Der findes mange forskellige slags, og alle har hver deres styrker. Hos os kan du få dækket alle dine behov. Udover pakketape, så har vi blandt andet også:


  • Malertape

  • PVC tape

  • Dobbeltklæbende tape

  • Filament tape 


Det er vigtigt, at du vælger tape alt efter formålet. Så får du nemlig det mest optimale ud af tapen. Hvis du skal pakke tunge varer til forsendelse, er lærredstape eller pakketape klart det optimale valg. Disse typer har nemlig en særdeles god bindeevne på diverse overflader og er et utroligt stærkt produkt. 


Skal du derimod bruge tape til at pakke gaver ind eller lukke mindre kasser, så er kontortape oplagt. Kontortape har en god klæbeevne samtidig med, at det er en mere diskret type forsegling. 


Investér i en tapedispenser

Hvis du jævnligt anvender tape til pakning af varer, så kan det være en stor fordel at have de rette redskaber ved hånden. Mange har oplevet, at det kan være svært at få fat i tapens ende igen, når den gentagende gange formår at klistre sig fast på rullen under brug.


Et uundværligt redskab på lageret såvel som på kontoret er derfor en smart tapedispenser. Med tapedispenseren er det nemt at rive din pakketape over samtidig med, at du hurtigt kan få fat i et nyt stykke. På den måde sparer du oceaner af tid, besvær og frustrationer, når du skal lukke kasser til forsendelse.


Vi har smarte etiketter og labels

Sender du mange pakker ud til dine kunder, så er det vigtigt, at kundens adresse fremgår tydeligt, så pakken når frem til den rigtige destination. For at gøre udarbejdelsen af adresselabels lettere kan du investere i etiketter til adresselabels. På den måde gør du det nemt og simpelt at lave labels selv, og du undgår at bruge tid på at skrive dem i hånden. 


Adresselabels fås i flere forskellige størrelser, og udvalget hos MC emballage klæber permanent fast til alle overflader. Det gør, at labelen bliver siddende på pakken, og at adressen ikke vaskes væk i hverken snevejr eller regnvejr. 


Udover at placere adresselabelen på din forsendelse, så kan du også sætte et mærke på pakken om, hvordan den skal håndteres. Det gør du med forskellige etiketter med tekst som ”Faktura indlagt”, ”Fragile” eller ”Do not stack”. Så ved posten og modtageren af pakken, hvordan indholdet skal håndteres. Ved at bruge disse etiketter sparer du værdifuld tid, da du ikke selv skal skrive informationerne ved hver enkelt ordre. 


Se vores store udvalg af specialtape

På MC emballage har vi ikke udelukkende pakketape til forsendelser. Vi har nemlig også et stort udvalg af specialtape til diverse formål. Står du eksempelvis og skal i gang med det helt store malerprojekt, så har vi kvalitets malertape til mange gode priser. 


Vi forhandler desuden miljørigtig tape, som brun papirtape samt stribet afmærkningstape. Derudover finder du tæppetape, så gulvtæppet kan holdes på plads, samt et stort udvalg af dobbeltklæbende tape, som kan bruges til alt fra hobbybrug til professionelt brug. 


Brug pakketape med logo til din markedsføring

Tape kan også bruges som en del af din markedsføring ved at investere i tape med logo. Med pakketape med logo kan du angive praktiske informationer og reklamere med din webshop, når dine kunder bærer pakken hjem fra posthuset. Du kan eksempelvis få trykt QR-koder på tapen med link til din hjemmeside. Logotape er en nem og billig måde at få ekstra reklame på.


Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål

Finder du ikke den type tape, du leder efter, eller har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, så kan du altid sende os en mail. Vi svarer så hurtigt som muligt i vores åbningstid, så du kan få lige den emballering, du leder efter.


Skal jeg bruge PVC eller PP pakketape?

Kvaliteten af dit tapevalg skal afhænge af hvad du skal tape. Til almindelige kasser til forsendelse, der kommer du langt med en PPA kvalitet, men man kan overveje PVC til de lidt tungere tapeopgaver.

Hvilken tape skal jeg bruge til papkasser?

Uanset papkasse, så anbefales der altid at bruge en PP akrylic eller PVC kvalitet. Disse kan fås som farvet eller gennemsigtige. Du kan endda få logo-tryk på dem.

Kan jeg få støjreducerende tape?

Der findes tape der støjer mindre når man trækker den, men det er oftest dispenseren der laver den store støj. Undersøg hellere low eller no noise dispensere.

Hvilken fareetiket skal jeg bruge?

Der findes et utal af fareetiketter. Hvis du ikke selv kender til den fareetiket du skal bruge, så bør du spørge til råds hos din leverandør eller hos din emballagespecialsit.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.