Forsigtig tape

Standardiseret tryk der gør opmærksom på, at varen skal behandles varsomt. Undgå skader for både dig, dine kunder og dine leverandører. Advarslen står på dansk og engelsk.

Forsigtig tape

Alle priser er angivet uden moms

 1. Forsigtig Tape- Rød/hvid
  Forsigtig Tape- Rød/hvid
  Forsigtig Tape- Rød/hvid
  Varenummer: 45550
  Format : 50 mm x 66 mtr. Farve : Hvid Type : PP akryl High Tack
  Pris fra 12,53 DKK
  Priser pr RLL
  Varen er tilføjet til kurven
  På lager

  Produktbeskrivelse

  En standard tape med påtryk ”forsigtig glas”, så transportøren ved at kassen skal behandles varsomt.

  Specifikationer

  Mere information
  Format 50 mm x 66 mtr.
  Farve Hvid
  Type PP akryl High Tack
  Lær mere

  Priser pr RLL

  • v/køb à  36 18,97 DKK
  • v/køb à  180 16,60 DKK
  • v/køb à  360 12,53 DKK

  Pakning

  • Antal pr. kolli 36
  • Antal pr. palle 2376

Alle priser er angivet uden moms

MC emballage har etiketter med standardiserede tryk 

Hos MC emballage kan du få tape med standardiseret tryk, der gør opmærksom på, at forsendelsen skal behandles varsomt under transport. Med fragile etiketter som disse kan du undgå skader for både dig, dine kunder og dine leverandører. 

 

Sender du eksempelvis varer, der er lavet af glas? Eller er indholdet elektronik? Der er mange forskellige former for indhold, som bør behandles varsomt for at nå sikkert frem til modtageren. Med etiketterne kan du sikre, at dine forsendelser håndteres nænsomt og forsigtigt under transport. 

 

Etiketterne kommer i form af en rulle tape, som gør, at du nemt kan klæbe dem rundt om en papkasse eksempelvis. Når du sætter tapen hele vejen rundt om kassen, så sørger du for, at transportøren ikke kan undgå at se anmodningen om at behandle forsendelsen forsigtigt. 

 

Brug en “fragile”-etiket til dine skrøbelige varer 

Hvis du skal sende en skrøbelig vare med posten, så kan du med fordel bruge en selvklæbende etiket, hvorpå der står “forsigtig” eller “fragile” med rødt tryk. Hos MC emballage har vi tape med disse påtryk, så transportøren bliver opmærksom på, at indholdet skal håndteres varsomt. Advarslen står både på dansk og engelsk, og med de røde og hvide farver kan man ikke undgå at se det. 

 

Andre former for emballage til sikker forsendelse 

Hos MC emballage har vi et stort udvalg af emballage, som kan hjælpe dig med at få dine forsendelser sikkert frem. Udover at gøre transportøren opmærksom på det skrøbelige indhold, så kan du også gøre dit for at fiksere og pakke varerne grundigt og sikkert ind. Vi tilbyder eksempelvis: 

 

 

Disse former for emballage bidrager alle til at beskytte et emne. Bobleplast og bølgepap kan anvendes til skrøbelige komponenter, som kan tage skade ved tryk og stød, og med papirfyld og luftpuder kan du fiksere emnet, så det ikke rykker rundt i papkassen. 

 

Kontakt os for kompetent vejledning

Har du spørgsmål til vores varesortiment, inden du lægger din ordre, eller vil du vide mere om din forsendelse? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. MC emballage er altid klar til at besvare dine spørgsmål, så du kan få den rette emballering. 

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.