Håndruller

Håndruller er til manuelt brug, vi har et bredt sortiment med forskellige folier og klæbere til mange formål. Håndruller anvendes typisk sammen med en hånddispenser for at lette afrulning og påføring af tapen.

Håndruller

Pakketape

Hos MC emballage forhandler vi pakketape med folier og klæbere til forskellige  formål.

Du kan vælge mellem disse typer af pakketape:

-          Papirtape og klæberuller

-          PP akryl tape

-          PVC tape

-          PP solvent tape

-          PP hotmelt tape

Vælg den rigtige pakketape

I det følgende får du en kort introduktion til de forskellige typer af pakketape, sådan så du kan vælge det produkt, der passer bedst til netop dine behov.

Har du brug for yderligere vejledning, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Papirtape og klæberuller

Papirtape er et godt og miljøvenligt valg, hvis tapen skal påføres papkasser. Ved at anvende tape af papir er modtageren nemlig i stand til at affaldssortere papkassen.

PP akryltape

PP-akryltape er lavet af polypropylen og er velegnet til de fleste typer af opgaver. Den kan benyttes på lette og middeltunge kartoner og på overflader såsom plast og pap.

PP akryltape larmer ikke ved afrulning.

PVC tape

Har du brug for en pakketape, der kan lukke kraftige kartoner? Så er PVC tapen velegnet.

PP solvent tape

PP solvent tape er især velegnet, hvis du skal pakke i kolde rum. Denne type af pakketape kan nemlig benyttes selv i minus-temperaturer.

Tapen larmer, når den skal rulles af. Hvis du ønsker at begrænse larmen, kan du benytte en low-noise dispenser.

PP hotmelt tape

Denne type af tape er særligt egnet til opgaver, hvor tapen skal kunne klare et højt pres. Den larmer ved afrulning, og en low-noise dispenser til støjreduktion kan derfor anbefales

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.