Tilbud

Hvis du synes om at gøre en god handel, anbefaler vi at holde øje med denne side. I rodebutikken finder du restpartier, der er ekstraordinært billige.

Tilbud
Filtrering
Du shopper nu efter
  1. Attribute_tertiery
    BESKRIVELSE
Filtrering
Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Restpartier til ekstra gode priser

 

 

Køb restpartier af emballage i høj kvalitet til nedsatte priser. Her hos MC emballage forhandler vi alt til indpakning, emballering og forsendelse af pakker og paller. Derudover har vi et bredt udvalg af tilbehør, udstyr og maskiner til lager, kontor og butik. Og på denne side har vi samlet restpartier fra hele vores sortiment, og sat priserne ned. Så hvis du har behov for produkter til opbevaring eller transport, har du mulighed for at gøre et godt køb blandt vores restpartier her.

 

Køb restpartier billigt

Hvis du synes om at gøre en god handel, anbefaler vi at holde øje med denne side, som vi løbende opdaterer med restpartier, der er ekstraordinært billige. Bestiller du alligevel varer fra MC emballage, kan det betale sig at tjekke vores tilbud på restpartier. Du kan være heldig at finde netop den vare, din virksomhed mangler, her. Eller du kan lade sig inspirere til at gøre et godt køb, som vil komme din virksomhed til gode.

 

Altid lave priser

Hos MC emballage handler du altid til konkurrencedygtige priser; ikke kun, når du køber restpartier. Også når du bestiller varer til normalpriser, kan du være sikker på, at priserne er i orden, når du er kunde hos os.

 

Vi værner om vores forretnings værdier, og blandt de vigtigste værdier er ærligt købmandsskab. Vi gør os umage for at skabe gennemsigtighed i vores forretning, så du som virksomhedskunde aldrig støder på skjulte gebyrer eller tillæg, når du handler hos os.

 

Det betyder endvidere, at vores restpartier er ekstra billige grundet disses nedsatte priser. De gode priser er dog ingen forringelse af kvaliteten. Alle varer, som MC emballage forhandler, er af høj kvalitet. Det gælder uanset hvilke varekategorier, din virksomhed er interesseret i.

 

Bredt sortiment

MC emballage er totalleverandør af produkter og udstyr inden for emballage. Det betyder, at du med stor sandsynlighed kan handle alt, hvad du behøver til emballering, hos os. Blandt vores mange kategorier af varer, kan du blandt andet være heldig at finde restpartier af følgende:

 

  • Papæsker og papkasser - bestil små æsker og store kasser til blandt andet forsendelser.
  • Folie - herunder også wrap folie til sikring af varer under transport.
  • Tape og etiketter - samt håndholdte tapemaskiner og bordholdere.
  • Beskyttelse af pakker - i form af blandt andet bølgepap, foam, luftpuder, papirfyld og VCI.
  • Gaveindpakning - find alt fra gaveposer, -æsker og -bakker til bånd og silkepapir.

 

Ovenstående er blot et udvalg af de mange produkter, der findes hos MC emballage. Vi tilbyder også mange former for poser og sække, snor og strapbånd, maskiner og værktøj og meget mere. Har du brug for at få specialfremstillet varer, kan vi også hjælpe med dette. Vi producerer en lang række specialvarer efter dine behov. Kontakt os, hvis du har helt særlige ønsker til emballage.

 

Få rådgivning hos MC emballage

Har du spørgsmål til vores restpartier? Eller er du i tvivl om, hvilke løsninger der bedst lever op til din virksomheds ønsker? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring og kan derfor rådgive om produkter såvel som service af maskiner.

 

Vi er en medarbejderejet virksomhed, og vores medarbejdere er engagerede og brænder for god service. Du kan ringe til os på telefon: 86 21 32 99, eller skrive en e-mail til: [email protected], hvis du har spørgsmål. Du kan også kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en større bestilling. Vi ser frem til at hjælpe din virksomhed.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.