Toilet Jumboruller Excellent

Varenummer: 100003
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  12 25,00 DKK
  • v/køb à  120 20,60 DKK
Pris fra 20,60 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Toilet Jumboruller Excellent er tilgængelig i intervaller af 12

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 12
  • Antal pr. palle 240
Vi forhandler Toilet Jumboruller Excellent i forskellige mængder og forskellige mål. Vi er et perfekt valg af leverandør for dig, der har brug for større leverancer til kontor eller andet erhverv.
Vores Toilet Jumboruller Excellent i målene 10 cm x 160 mtr egner sig særligt godt til kunder, der af den ene eller anden årsag har behov for mængder eller større ruller, man ikke normalvis kan købe i supermarkedet.
Alle vores Toilet Jumboruller Excellent er lavet i kvalitetsmaterialer, men fås herunder både i en luksus- og en standardvariant.
Køber man større mængder ad gangen, har man desuden mulighed for at få mængderabat – og så tilbyder vi fri fragt ved køb for over 1.500 kr.

Specifikationer

Mere information
Format 10 cm x 160 mtr
Kvalitet 2-lags, hvid
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.