Transparent LDPE folie

Varenummer: 60210
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  1 350,00 DKK
  • v/køb à  10 300,00 DKK
  • v/køb à  35 240,00 DKK
Pris fra 240,00 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Transparent LDPE folie er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 77
Har du brug for Transparent LDPE folie til afdækning og pakning, således dine varer er beskyttet bedst muligt? I så fald er du endt det rigtige sted. Her på siden finder du én af vores populære udgaver, som har målene 2000 mm x 50 mtr og er i en Transparent farve.
Ved at vælge Transparent LDPE folie til at beskytte dine varer mod snavs, støv og fugt, får du en omkostningseffektiv løsning.
De brede udgaver er typisk foldet før oprulning, så du nemmere kan arbejde med dem.
Du finder vores Transparent LDPE folie i transparente og sorte udgaver, og har du behov for en Transparent LDPE folie i andre mål, kan du også finde dette hos os. Tag blot et kig på udvalget her på siden.
Du kan købe Transparent LDPE folie i både små og store mængder, og vi sørger for hurtig levering uanset mængden. Bestiller du ovenikøbet inden kl. 11.30 på en hverdag, leverer vi din bestilling den førstkommende hverdag.

Specifikationer

Mere information
Antal per enhed 50
Format 2000 mm x 50 mtr
Beskrivelse Folie
Kvalitet 100 my
Farve Transparent
Type Foldet til 1000 mm
Genbrugsmateriale PIR
Genbrugsprocent 50
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.