Transparent LDPE folie

Varenummer: 60415
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  1 920,00 DKK
  • v/køb à  10 720,00 DKK
  • v/køb à  20 575,00 DKK
Pris fra 575,00 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Transparent LDPE folie er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 27
Mangler du Transparent LDPE folie med målene 4000 mm x 50 mtr, og som er Transparent i farven? Så er du endt det rigtige sted. Vores Transparent LDPE folie er smart at anvende til afdækning og beskyttelse af store varer, således de ikke bliver udsat for fugt, snavs eller støv.
Det gælder både under pakning, opbevaring og transport. De brede folier er typisk foldet før oprulning og er derved lettere at arbejde med. Søger du Transparent LDPE folie i andre mål?
I så fald kan vi også hjælpe dig. Tag blot et kig i vores brede udvalg og find den Transparent LDPE folie, der matcher dine behov.
Fælles for vores Transparent LDPE folie er, at de er fremstillet i kvalitetsmaterialer, og de findes i henholdsvis sorte og transparente farver.
Vores transparente folie er gennemsigtig, men ikke klar. Har du brug for en bred Transparent LDPE folie er de typisk foldet før oprulning, så de er nemmere at håndtere. Bestil allerede i dag, så sørger vi for hurtig levering af din bestilling.

Specifikationer

Mere information
Antal per enhed 50
Format 4000 mm x 50 mtr
Beskrivelse Folie
Kvalitet 150 my
Farve Transparent
Type Foldet til 1060 mm
Genbrugsmateriale PIR
Genbrugsprocent 50
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.