Transparent LDPE folie

Varenummer: 60206
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  1 176,00 DKK
  • v/køb à  10 110,00 DKK
  • v/køb à  25 92,00 DKK
Pris fra 92,00 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Transparent LDPE folie er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Anbrud/Mindstekolli 1
  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 138
Hos os finder du et stort udvalg af Transparent LDPE folie af PCR genbrugsplast, som dækker ethvert behov. De findes i flere forskellige kvaliteter, men fælles for dem alle er, at de er særdeles velegnet til afdækning og beskyttelse mod fugt, støv og snavs.
Denne Transparent LDPE folie er god til forskellige former for opbevaring eller forsendelse. De tilbydes i målene 2000 mm x 50 mtr og er i en Transparent - genbrugsplast farve.
Søger du Transparent LDPE folie i andre mål og farver, er der også mulighed for at finde det, når du tager et kig i vores brede udvalg. Fælles for vores Transparent LDPE folie er, at de findes i enten transparent eller sort, alt efter behov.
Derudover er de brede folier typisk også foldet før oprulning, således de er lettere at arbejde med, når du ruller dem ud.

Vores Transparent LDPE folie i genbrugsplast er smart at anvende til afdækning og beskyttelse af store varer, således de ikke bliver udsat for fugt, snavs eller støv. Det gælder både under pakning, opbevaring og transport. De brede folier er typisk foldet før oprulning og er derved lettere at arbejde med.
Denne folie med min 50% Post Consumer Recycled Plastik (PCR) kan være mindre gennemsigtig end vores afdækningsfolier med 50% Post Industrial Recycled Plastik (PIR) i, men derudover har den de samme egenskaber. Ønsker du at være helt sikker på at kunne scanne igennem folien, anbefales, at du vælger vores folie med 50% PIR.

Når du handler ved os, får du Transparent LDPE folie i høj kvalitet. Bestil hurtigst muligt her på siden i både små og store mængder.

Specifikationer

Mere information
Antal per enhed 50
Format 2000 mm x 50 mtr
Beskrivelse Folie
Kvalitet 50 my
Farve Transparent - genbrugsplast
Type Foldet til 1000 mm
Genbrugsmateriale PCR
Genbrugsprocent 50
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.