Transparente HDPE rulleposer

Varenummer: 68685
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  28 16,25 DKK
  • v/køb à  112 12,75 DKK
  • v/køb à  840 11,00 DKK
Pris fra 11,00 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Transparente HDPE rulleposer er tilgængelig i intervaller af 28

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 28
  • Antal pr. palle 1680
Hos os finder du et skarpt udvalg af Transparente HDPE rulleposer fremstillet i høj kvalitet og et smart design. De er alle på rulle, hvilket gør det hurtigt, nemt og hygiejnisk at tømme skraldespanden, eftersom de blot ligger i bunden, således at du trækker en ny pose op, når den anvendte pose tømmes.
Denne Transparente HDPE rulleposer kommer i målene 600 x 850 mm, men skulle du have brug for Transparente HDPE rulleposer i andre mål, er der også mulighed for at finde det i vores udvalg. Fælles for alle Transparente HDPE rulleposer er, at de er fremstillet i enten materialet HDPE eller LDPE, som er et stærkere og stivere materiale.
Bestil denne Transparente HDPE rulleposer allerede i dag. Så sørger vi for hurtig levering.

Specifikationer

Mere information
Format 600 x 850 mm
Tykkelse 7 my
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.