Transparente LDPE krympehætter

Varenummer: 61610
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  50 22,00 DKK
  • v/køb à  250 13,00 DKK
  • v/køb à  1000 10,50 DKK
Pris fra 10,50 DKK
Priser pr STK
Egnet til fødevarekontakt
Varen er tilføjet til kurven
Transparente LDPE krympehætter er tilgængelig i intervaller af 50

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 50
  • Antal pr. palle 1500
Her på siden finder du Transparente LDPE krympehætter, som er velegnede til krympning med en krympepistol eller -maskine. Ved at benytte Transparente LDPE krympehætter til dit pallegods, kan du opnå en stærk fiksering af dine varer under transport, således at de kommer sikkert frem.
Disse er kendetegnet ved at have målene 860/315 x 1550 mm og være transparente i farven.
Ønsker du en Transparente LDPE krympehætter med andre mål, er der også rig mulighed for at finde det i vores brede udvalg. Vi har nemlig flere varianter at vælge imellem.
Normalt anvendes Transparente LDPE krympehætter til krympning af pallegods, men de kan også anvendes som sække, forseglning af poser eller til indpakning af varer med skarpere kanter, da de er fremstillet i kraftigt materiale, der gør dem særdeles velegnede til mere krævende produkter og paller.
Køb direkte på siden i dag. Så sørger vi for at levere Transparente LDPE krympehætter til dig hurtigst muligt.

Specifikationer

Mere information
Format 860/315 x 1550 mm
Kvalitet 100 my
Tykkelse 100 my
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.