Transparente LDPE poser

Varenummer: 65130
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  500 0,29 DKK
  • v/køb à  5000 0,23 DKK
  • v/køb à  25000 0,205 DKK
Pris fra 0,205 DKK
Priser pr STK
Egnet til fødevarekontakt
Varen er tilføjet til kurven
Transparente LDPE poser er tilgængelig i intervaller af 500

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 500
  • Antal pr. palle 50000
Her på siden finder du Transparente LDPE poser, som er særdeles velegnet til opbevaring og forsendelse. Denne model kan anvendes til forskellige formål, men den gennemsigtige pose gør det nemt for dig at se indholdet af posen. Den har målene 150 x 300 mm, er fremstillet i 50 my og pakket løs i kasser.
Ønsker du Transparente LDPE poser med andre mål, er der også mulighed for at finde det i vores brede udvalg. Vi har nemlig flere forskellige varianter at vælge imellem. Fælles for alle varianter er, at de er fremstillet af polyethylen og kan nemt bortskaffes eller genanvendes.
Køb direkte på siden i dag. Vi garanterer ikke blot hurtig levering, men også gode priser. Jo flere Transparente LDPE poser du køber, jo lavere bliver prisen også.

Specifikationer

Mere information
Format 150 x 300 mm
Kvalitet 50 my
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.