Transparente LDPE poser

Varenummer: 62545
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  1000 0,326 DKK
  • v/køb à  5000 0,26 DKK
  • v/køb à  25000 0,225 DKK
Pris fra 0,225 DKK
Priser pr STK
Egnet til fødevarekontakt
Varen er tilføjet til kurven
Transparente LDPE poser er tilgængelig i intervaller af 1000

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1000
  • Antal pr. palle 60000
Mangler du Transparente LDPE poser, der gør det nemt for dig at se indholdet af poserne? Her på siden finder du Transparente LDPE poser med målene 250 x 450 mm og fremstillet i 25 my. Fælles for poserne er, at de er fremstillet i polyethylen, hvilket er en almindelig plasttype, så de er nemme at bortskaffe eller genanvende. De er alle pakket løse i kasse. Derudover kan de nemt bruges til opbevaring og pakning.
Søger du Transparente LDPE poser i andre mål, kan du også finde det hos os. Hos Emballageshoppen finder du nemlig et stort udvalg af Transparente LDPE poser i ordentlig kvalitet. Når du handler hos os, er du ikke blot garanteret gode produkter, men derimod også hurtig levering og skarpe priser.
Bestiller du ovenikøbet inden kl. 11.30 på en hverdag, får du allerede leveret dine produkter den næstkommende hverdag.

Specifikationer

Mere information
Format 250 x 450 mm
Kvalitet 25 my
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.