Transparente MDPE støvhætter

Varenummer: 61045
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  100 5,00 DKK
  • v/køb à  400 3,75 DKK
  • v/køb à  1000 3,00 DKK
Pris fra 3,00 DKK
Priser pr STK
Egnet til fødevarekontakt
Varen er tilføjet til kurven
Transparente MDPE støvhætter er tilgængelig i intervaller af 100

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 100
  • Antal pr. palle 3000
Søger du Transparente MDPE støvhætter, der blandt andet kan beskytte pallegods mod støv, snavs og fugt? Så er du endt det helt rigtige sted. Hos os finder du Transparente MDPE støvhætter, der kan bruges til flere forskellige formål, men de benyttes primært til beskyttelse mod snavs og fugt.
Derudover kan de dog også anvendes til indvendig foring af selve kasserne, hvis du ønsker ekstra beskyttelse eller som en stor sæk.
Her på siden finder du Transparente MDPE støvhætter i en Transparent farve og med målene 1270/425 x 820 mm, og de er alle på rulle. Skulle du dog mangle Transparente MDPE støvhætter i andre mål eller farver eller som krympehætter, kan du også finde det hos os. Vi tilbyder nemlig størrelser til forskellige pakkehøjder og Transparente MDPE støvhætter til flere formål.
Bestil dine Transparente MDPE støvhætter allerede i dag. Så sørger vi for hurtig levering af dine varer, direkte til døren.

Specifikationer

Mere information
Format 1270/425 x 820 mm
Beskrivelse Støvhætte
Bredde 425
Kvalitet 30 my
Tykkelse 30 my
Farve Transparent
Type Passer til højde 400 mm
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.