Transparente MDPE støvhætter

Varenummer: 62007
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  200 20,25 DKK
  • v/køb à  400 10,75 DKK
Pris fra 10,75 DKK
Priser pr STK
Egnet til fødevarekontakt
Varen er tilføjet til kurven
Transparente MDPE støvhætter er tilgængelig i intervaller af 50

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 50
  • Antal pr. palle 1000
Du finder et stort udvalg af vores populære Transparente MDPE støvhætter her på siden. Der er tale om en Transparente MDPE støvhætter, som kommer i flere forskellige mål og henholdsvis transparent eller sort. Lige præcis disse kommer med målene 1270/550 x 2000 mm og i en Transparent farve.
Generelt kan Transparente MDPE støvhætter benyttes til beskyttelse af pallegods. Deres primære formål er dog at beskytte dit pallegods mod snavs, fugt og støv. Du kan dog også benytte vores forskellige Transparente MDPE støvhætter til indvendig foring af dine kasser for ekstra beskyttelse eller som store sække.
Skulle du søge Transparente MDPE støvhætter i andre mål, eller som krympehætter, kan vi også være behjælpelige med det. Tag blot et kig på vores store udvalg.
Bestil direkte på siden allerede i dag. Vi sørger for hurtig levering, direkte til døren.

Specifikationer

Mere information
Format 1270/550 x 2000 mm
Beskrivelse Støvhætte
Bredde 550
Kvalitet 45 my
Tykkelse 45 my
Farve Transparent
Type Passer til højde på 1500 mm
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.