Tryk på paller og træemballage

På paller og anden træemballage anvendes ofte den trykform, som kaldes silketryk. Selve trykket skæres ud i en skabelon, efterfølgende påføres farven manuelt eller maskinelt ved, at man kører farven hen over skabelonen og hvor udskæringen er, afsættes farven. Silketryk er en meget simpelt og forholdsvis manuel trykform, og typisk trykkes kun med én farve, da hver farve er én arbejdsgang og risikoen for pasningsfejl er stor.

engangspaller er der ikke ikke meget plads til at afsætte tryk, så her ses tryk oftest anvendt på klodsen og typisk er der tale om en simpel bogstavkombination eller et logo.

pallerammer, trækasser og krydsfinerskasser er der langt bedre plads til at afsætte et tryk på siderne, men det gælder dog stadig, at det er forholdsvis simple trykmotiver, der giver de bedste resultater.

Kontakt os
Skriv til os og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.