Tryk på poser og folieprodukter

Poser med tryk

Hvad enten du benytter poser af papir eller plastik, så giver poser med logo dig mulighed for at holde fast i dine kunder. Poserne er din sidste kontakt med kunden efter et gennemført køb, og når posen tages i brug igen, forbliver din virksomhed top-of-mind hos kunden. Det kan sikre, at næste køb også sker hos dig. Det samme gør sig gældende for postordreposer, så hvis du sender varer direkte ud til slutkunder, så kan du med fordel anvende postordreposer og øge brandingværdien ved at få dit eget tryk på.

Luftpuder med tryk

Hvis du anvender luftpuder til at udfylde hulrum i dine kasser og sikre dine varer mod stød og rystelser, så skal du vide, at det også er muligt at få tryk på din luftpudefolie. På den måde kan du føre firmaprofileringen helt ned i kassen ved siden af varen og helt ud til slutbrugeren.

Strækfilm eller strækhætter med tryk

Strækfilm eller strækhætter holder sammen på dit pallegods og sikrer en stabil pakning. Du kan med et simpelt logotryk sikre, at dine paller skiller sig ud og bliver lagt mærke til og derigennem opnå en brandingværdi. En anden grund til at anvende tryk på strækfilm eller hætter kan være for at sikre dine pakninger mod tyveri.

Kontakt os
Skriv til os og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Bestil papirsposer og anden emballage med tryk

 

Hos MC emballage kan du få alverdens emballage med dit logo på. Du kan eksempelvis vælge luftpuder, postordreposer og papirsposer med tryk. På den måde kan du sikre dig, at kunderne bliver mere opmærksom på din virksomhed, og dermed øger du din brandingværdi.

 

Vælg alt fra postordreposer til papirsposer med tryk

Hvad enten du benytter poser af papir eller plastik, så giver poser med logo dig mulighed for at holde fast i dine kunder. Poserne er din sidste kontakt med kunden efter et gennemført køb, og når posen tages i brug igen, forbliver din virksomhed top-of-mind hos kunden. Det kan blandt andet være med til at sikre, at kundens næste køb også sker hos dig.

 

Det samme gør sig gældende for postordreposer. Disse poser kan du også få lavet med dit logo. Det kan eksempelvis være en fordel, hvis du sender mange varer direkte ud til slutkunder, for når du anvender postordreposer med tryk, så øger du også brandingværdien af din virksomhed.

 

Få luftpuder med dit logo

Hvis du bruger luftpuder til at udfylde hulrum i dine papkasser og på den måde sikre dine varer mod stød og rystelser, så skal du måske overveje at få dit logo på dit kassefyld. På den måde får luftpuderne mere end én funktion, da du fører firmaprofileringen helt ned i kassen ved siden af varen og helt ud til slutbrugeren. Det ser både professionelt ud, og du gør endnu engang kunden opmærksom på din virksomheds navn.

 

Brug strækfilm eller strækhætter med tryk

Strækfilm eller strækhætter holder sammen på dit pallegods, og dermed får du en stabil pakning. På den måde kan du sørge for, at dine forsendelser kommer sikkert og godt frem til modtageren. En anden grund til at anvende tryk på strækfilm eller hætter kan være for at sikre dine pakninger mod tyveri.

 

Strækfilm og strækhætter kan dog gøre mere end det. Du kan nemlig vælge at få tryk på emballagen, så dit logo kan ses hele vejen rundt på pallen. På den måde vil pallen skille sig ud, og din virksomheds navn vil blive lagt mærke til - og derigennem opnår du en højere brandingværdi.

 

Få svar på dine spørgsmål hos MC emballage

Hvis du har brug for vejledning angående emballage, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Nogle gange kan det være svært at overskue, hvilken emballage du bør vælge, men her står MC emballage klar til at besvare dine spørgsmål.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.