Vægstativ til værkstedsruller

Varenummer: 100040
Afventer nærmere leveringstid
  • Priser pr STK
  • v/køb à  1 475,00 DKK
475,00 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Vægstativ til værkstedsruller er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 60
Er du på udkig efter et stativ til brug på værksted eller i forbindelse med industriel produktion? Her på shoppen finder du flere varianter af det klassiske stativer, der uden tvivl i det daglige er det mest effektive værktøj imod beskidte fingre eller værktøj.
Vores stativer i målene; Maksimum bredde 37 cm er god til diverse produktionshaller og værkstedslokaler, hvor man jævnligt har behov for aftørring af hænder og komponenter.
Vi forhandler vi stativer i allerbedste materialer og i design, der egner sig specielt godt til de beskidte industrilokaler. Her på siden finder du desuden vores værkstedsruller i forskellige størrelser, der passer perfekt i vores stativer.

Specifikationer

Mere information
Format Maksimum bredde 37 cm
Beskrivelse vægstativ til rulle
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.