Værkstedsrulle - Nature

Varenummer: 100034
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  1 215,00 DKK
  • v/køb à  12 185,00 DKK
Pris fra 185,00 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Værkstedsrulle - Nature er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 24
Her på siden forhandler vi værkstedsruller til brug ved hurtig og effektiv aftørring i industri og andet erhverv, hvor der er behov for jævnlig aftørring og overfladisk rengøring. Vores værkstedruller fås i flere forskellige kvaliteter og i forskellige farver.Denne værkstedsrulle er lavet med 1-lags, ubleget papir i farven Hvid og kan bruges til al almindelig aftørring af olie, snavs og lignende. Den er nem at håndtere, og med en af vores væg- eller gulvstativer er man ganske godt kørende. Hos Emballageshoppen får du din værkstedsruller i forskellige mål og til forskellige behov. Du får altid en værkstedsrulle i høj formålstjenstlig kvalitet. Bestil desuden i større mængder – og få fri fragt i hele landet.

Specifikationer

Mere information
Format 25 cm x 1000 mtr
Kvalitet 1-lags, ubleget
Farve Hvid
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.