Toiletpapir

Du kan finde dette rette toiletpapir her uanset om du har fokus på kvalitet, pris eller miljøvenlighed.

Der tilbydes både små og store ruller samt standard og luksus kvalitet.

Toiletpapir
Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Storkøb af toiletpapir

 

Hos MC emballage har vi flere forskellige former for toiletpapir, så det er nemt at finde den rette løsning. Det er både muligt at have fokus på kvalitet, pris og miljøvenlighed, når der handles hos os. Samtidig tilbyder vi også både store og små ruller samt standard og luksus-kvalitet.

 

Vores store sortiment byder på uendelige muligheder for specialprodukter. Fra miljøvenligt toiletpapir til rummelige containere - vi kan klare det hele. Desuden er vi altid klar til at hjælpe og rådgive. Vi er nemlig eksperter inden for vores felt. Samtidig tager vi også den grønne dagsorden seriøs. Vi er derfor også i stand til at give råd til, hvordan din emballage bedst kan miljøoptimeres.

 

Find billigt toiletpapir i højeste kvalitet hos os

Køb stort ind af toiletpapir hos MC emballage. Vi tilbyder både almindelige og store ruller af toiletpapir i høj kvalitet samt luksus kvalitet. Lige meget hvilken type, der bliver bestilt, er kvaliteten derfor i top.

 

Vælg den rette type papir til dit firma. Er der få ansatte, kan det nemlig være nok med almindelige ruller. Hvis der derimod er mange ansatte i firmaet, så kan det være bedst at investere i en stor rulle. På den måde skal rullen ikke udskiftes så ofte.

 

Find også gerne papir til andre formål hos MC emballage. Vi tilbyder flere former for aftørringspapir - både til rengøring og til at tørre hænder i. Slip for at håndtere flere forskellige leveringer, og bestil nemt og simpelt det hele hos os.

 

Sådan kom toiletpapiret til

Selvom der er blevet brugt toiletpapir i Kina siden det sjette århundrede, så mente opdagelsesrejsende fra Vesten ikke, at det var renligt nok. I stedet brugte vikingerne klude, østersskaller og dyreknogler, når de var færdige med deres toiletbesøg. I middelalderen blev der brugt kviste, græs og hø.

 

Det blev mere normalt at bruge papir til at tørre sig med, da forlagsbranchen begyndte at vokse i 1700-tallet. Her blev billige bøger og aviser nemlig ofte brugt til at slutte besøget på det lille hus af med. Faktisk var det først i det følgende århundrede, at de første fabrikker begyndte at producere toiletpapir. Derefter blev det mere normalt i de vestlige husstande, at man gjorde brug af dette.

 

Selvom Joseph Gayetty fra USA bliver anset som opfinderen af det moderne toiletpapir, så var det amerikaneren Seth Wheeler, der først søgte om patent. Nogle år efter Wheeler søgte om patent, blev det mere og mere populært at benytte toiletpapir fra en rulle.

 

Få den rette hjælp og vejledning hos MC emballage

Vi er hos MC Emballage stolte af at være en totalleverandør. Det vil nemlig sige, at vi kan levere alt inden for transport- og industriemballage. Derfor er det nemt at samle alle indkøbene ét sted. Det kan være med til at spare både penge og tid, når der kun er behov for at håndtere én faktura. Samtidig frigiver det også mere tid til vigtigere arbejdsopgaver.

 

Vi går selvfølgelig også op i, at vores udvalg tilbyder varer i høj kvalitet. På den måde mener vi, at vi bedst muligt sikrer vores kunders tilfredshed. Du kan også forvente ærligt købmandsskab fra os. Vi har nemlig stor gennemsigtighed i vores forretning. Derfor dukker der aldrig skjulte gebyrer og tillæg op i sidste øjeblik.

 

Desuden er der også god grund til at kontakte os, hvis vores sortiment ikke umiddelbart tilbyder den rette løsning for dit behov. Over halvdelen af vores solgte emballager er nemlig lavet som kundetilpassede løsninger. Vi mener dermed, at vi sammen er i stand til at nå frem til den helt rigtige løsning. Det, synes vi, er god service.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.