Videnscenter

 1. Få vores guide: Sådan vækster din virksomhed med miljøfokuseret emballage

  Den grønne omstilling er mere aktuel end nogensinde før. Vores miljøaftryk stiger og vi er i højere grad nødsaget til at tænke endnu mere bæredygtigt. Har du svært ved at komme igang med den grønne omstilling, så har vi svaret på, hvordan du kan vækste med miljøfokuseret emballage.

  Gr_n_jord
  Læs mere...
 2. Videoguide: Sådan samler du dine kasser

  S_dan_samler_du_kasserne

  Der findes mange flere kasser end din typiske foldekasse, som skal tapes i top og bund med pakketape. Vi ønsker, at din pakkeprocess er så hurtig og ubesværlig som muligt, hvorfor vi har et bredt udvalg af specielle kasser, som skal passe til dit behov.

  Vi har her samlet et video-overblik over samlemetoden på de forskellige kasser, så du er klar til at pakke, så snart kasserne kommer ind ad døren.

  Læs mere...
 3. Forstå din plast - En plast guide med fokus på miljøet

  HDPE, LDPE, konventionel plast, Bioplast;  der florerer rigtig mange begreber om plast og det er vores oplevelse, at det kan være rigtig svært at navigere i. Til eksempel bliver folier, hvor bio indgår i materialebetegnelsen ofte anset som bæredygtige uden at skelne til, at der rent faktisk er store forskelle indenfor biofolier. Her kan du blive klogere på plast og de forskellige betegnelser.

  forst_din_plast
  Læs mere...
 4. Bliv klar til det udvidede Producentansvar for emballage!

  Webinar_udvidet_producentansvar_4_

  Producentansvaret for emballage træder i kraft den 1. juli 2025, men allerede fra april 2024 har omfattede virksomheder pligt til at registrere sig og indberette et estimat over deres forventede emballagemængder for 2024.

  • Cirka 41.000 danske virksomheder bliver omfattet.
  • Regning på minimum 2,3 mia. kr. om året flyttes fra forbrugere til producenter.

  Forventeligt ca. 961.000 ton emballage årligt

  Læs mere...
 5. Fiberstrap: Det bæredygtige valg for fremtidens emballage

  I en verden, hvor bæredygtighed er blevet en nødvendighed snarere end en mulighed, er udviklingen af strapbånd fremstillet af plantefibre og papir et bemærkelsesværdigt skridt fremad.

  Ønsker du at udskifte jeres strapping med et bæredygtigt alternativ, så kan du gøre det nu.

  IMG20240305125441
  Læs mere...
 6. Information om emballageafgifter

  Folketinget har vedtaget en række statslige afgifter på emballager. Her kan du læse mere om de aktuelle afgifter og takster på emballager.

  Afgifter
  Læs mere...
 7. Dit plastaffald er penge værd

  I Danmark produceres hvert år 340.000 tons plastikaffald, men kun cirka 30% genanvendes ordentligt, så der ligger et stort og uudnyttet potentiale for genbrug af plast.

  Firefly_Stor_samling_plastaffald_med_et_stort_dollartegn_i_midten_62448
  Læs mere...
 8. Minimering af emballage forbrug - Dette kan du lære fra Sustain Week 2023

  Under Sustain Week Holstebro I år var nogle af Danmarks førende virksomheder samlet og MC emballage var også med for at give vores bidrag til fremtidens bæredygtige løsninger. Sustain Week er et tiltag, der blandt andet skaber en platform, hvor erhvervslivet kan finde sammen på tværs af brancher og sparre med eksperter og myndigheder om relevante problematikker og omsætte bæredygtighed til praksis.

  Thomas_til_sustain_week
  Læs mere...
 9. Den undervurderede palle - Et eksempel fra den virkelige verden

  Pallen er ofte en overset emballage, men tænk en gang, hvor besværlig mange processer ville blive, hvis ikke det var for pallen. Pallen spiller en afgørende rolle i effektiv opbevaring og transport af varer og letter hele varebevægelsen. Læs om den undervurderede palle.

  Undervurderet_palle
  Læs mere...
 10. Ofte stillede spørgsmål om paller og træ

  Varmebehandling? Retvente eller flettede? Paller og træemballage kan nogle gange virke som en jungle. Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål omkring paller og træ.

  Oftest_stillede_sp_rgsm_l_paller
  Læs mere...

Varer 1-10 af 43

Vis pr side
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.