3 fordele ved at bruge etiketter på din emballage

Du behøver ikke nøjes med en identitetsløs og kedelig emballage. Med etiketter kan du sætte dit eget unikke præg, og det er både billigt og nemt. Her giver vores specialist tre gode argumenter for at bruge etiketter.

Etiketter

Har du tænkt over, hvor lidt der skal til for, at en pakning ændrer udtryk fra simpel til eksklusiv? Ofte kræver det blot en lille etiket med stor effekt.

Etiketter giver dig mulighed for at skabe et eksklusivt udtryk, uanset hvilken emballage du benytter. På den måde kan du højne brandkendskabet samtidig med, at du nemt og fleksibelt kan formidle information om pakkens indhold.

I denne artikel giver vores specialist John Elmstrøm tre gode grunde til at vælge etiketter.

 1. Høj fleksibilitet og lav pris
  Teknologien bag fremstilling af etiketter bliver konstant forbedret. Det betyder, at maskinerne, der printer etiketter, er blevet bedre og billigere. Det mindsker omkostningerne i produktionen og hos køberen. Derfor kan flotte etiketter masseproduceres til en billig pris.

”Etiketter er ofte en langt mere fleksibel løsning end tryk direkte på emballagen, fordi det er hurtigere og lettere at producere etiketter til små oplag eller oplag med mange forskellige trykvarianter,” siger John Elmstrøm, produktspecialist hos MC emballage, og tilføjer:

”Det er for eksempel meget lettere at udskifte en etiket, når sæsonen skifter, og du har brug for en jule- eller påskevariant.”

Etiketter kan især betale sig, hvis du skal bruge færre end 5.000 emner med samme tryk.

Hvis designet på dine etiketter samtidig holder sig inden for en de mange standardstørrelser, der findes, kan du indkøbe etiketter til en formidabel pris.

 1. Løfter dit brand

Etiketter giver mulighed for et væld af farver og designs, der løfter dit brand til nye højder. Det er faktisk kun grafiske kompetencer og fantasi, der sætter grænser. Flot designede etiketter giver mulighed for at signalere kvalitet og kreativitet til modtageren af pakken – uanset om du bruger pap eller silkepapir som emballage. Dermed kan du skille dig ud fra mængden.

”Hvis du går i supermarkedet og kigger på varer, vil du opdage, at langt de fleste produkter er påsat en flot designet etiket, der signalerer kvalitet og skaber blikfang. Det samme kan du med fordel gøre med etiketter på dine emballager,” siger John Elmstrøm.

Det er også muligt at opnå en meget højere detaljeringsgrad med etiketter. Ved tryk direkte på emballagen kan udtrykket blive påvirket af ujævnheder i materialet eller underlagets farve, som kan skinne igennem tryksværten og påvirke farvens udtryk.

Etikettryk styrer udenom disse udfordringer og giver et flot og ensartet resultat med en stor nøjagtighed af både motiv og farver. Derfor er etikettryk også særdeles velegnet, hvor du har behov for tekst med små typer som eksempelvis varedeklarationer eller billeder og andre detaljerede motiver.

 1. Hurtig produktion

Produktionen af etiketter foregår næsten på samme måde, som når du printer et stykke papir. Processen er hurtig og ikke særlig krævende. Derfor er der ikke langt fra det grafiske arbejde på computeren, til vi kan trykke på knappen og starte etiketproduktionen.

 ”Når kunden sender designet til os, begynder en grundig proces, hvor vi kvalitetssikrer etiketten med feedback fra kunden. På den måde er vi sikre på, at kunden får det bedste resultat hurtigst muligt,” siger John Elmstrøm.

Som kunde hos MC emballage modtager du som oftest dine etiketter efter 10 arbejdsdage. Hvis du skal påsætte mange etiketter på en gang, kan du skaffe en hånddispenser, som kan klistre etiketter på hundredvis af papkasser i løbet af kort tid.

Overvejer du at bruge etiketter på din emballage? Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne.

Relaterede indlæg
 1. Skab mere plads på bundlinjen og klimakontoen med en bedre strækfilm

  Skal din strækfilm være grøn, højteknologisk eller ultratynd?

  Hos MC emballage afspejler vores sortiment af strækfilm hele tiden nyeste produktudvikling. Nye kvaliteter giver din virksomhed mulighed for at skabe mere plads på bundlinjen og overskud på klimakontoen, uden at gå på kompromis med pakningen.

  Forbrugernes stigende bevidsthed om klima og miljø betyder, at de fleste leverandører oplever et stigende incitament til at belaste miljøet mindre. Hos MC Emballage støtter vi op om denne mission. Derfor har vores specialister gjort det muligt for vores kunder at komme et skridt længere på vejen mod klimaindsatsten med et udvalg af bæredygtige strækfilm, der i nogle tilfælde også er en stor fordel for pengepungen.

  IMG_9487_1
 2. Økologihavens kasserejser strømliner produktionen

  Økologihaven ApS / Rosborg Krydderurter A/S

  Da salget af økologiske krydderurter eksploderede, valgte Økologihaven at strømline sin produktion med en kasserejser fra MC emballage.

  Læs den gode historie her.

  _kologihaven
 3. Innovativ papmakulator sætter fart på den grønne omstilling hos Triscan

  Triscan A/S

  Fremtidens lagerhaller er fulde af grønne gevinster og store besparelser. Triscan greb mulighederne med en ny papmakulator fra MC emballage, som sætter fart på virksomhedens grønne omstilling.

  Triscan
 4. 5 vigtige overvejelser når du skal vælge pakketape

  Tapejunglen kan være svær at finde rundt i, hvis du ikke har erfaring med pakketape eller er i tvivl om, hvilken pakketape der passer bedst til din emballage. Her giver vi dig et overblik over mulighederne og guider dig til at vælge det rigtige produkt til netop dit formål.

  pexels-ketut-subiyanto-4246095
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.