Danfoss besøg juni 2021

Danfoss A/S

Vi synes altid det er en fornøjelse, når vores kunder tager sig tid til at besøge os på vores lokation i Søften ved Århus. I onsdags havde vi fornøjelsen af at have besøg af Stig Andersen og Frederik Grue fra Danfoss. Stig er en af vores gode samarbejdspartnere igennem mange år hos Danfoss og Frederik er administrationselev hos Danfoss og var derfor primært med for at lære. 

Det er der kommet denne skønne artikel ud af som vi meget gerne vil dele med dig.

Danfoss_1

Skrevet af Frederik Grue - Administrationselev i POM-shoppen hos Danfoss.

Virksomhedsbesøg!

Onsdag den 30. juni gik turen til Aarhus var jeg på virksomhedsbesøg hos MC Emballage A/S.

Det er halvandet år siden, at der sidst var mulig for et besøg – men nu var muligheden der.

Min kollega Stig og jeg var på besøg hos MC Emballage A/S, som er en af vores emballage leverandører. De leverer alle former for emballager, som f.eks. indlæg, folier, tape og poser. Det er vigtigt for os og dem, at der bliver holdt disse møder – da det styrker samarbejdet, professionelt og personligt.

De rundviste os på deres kontorer og deres store lagere, herefter blev der snakket om hvordan vi optimere vores samarbejde fremover og deres integration til Myshop – samt hvordan deres nye hjemmeside ser ud. Det var en spændende oplevelse, som gav et godt indblik i hvordan deres daglig ser ud og hvad der fx sker når vi sender en ordre til dem.

Tak til MC Emballage for den gode oplevelse og stærke samarbejde.

Danfoss_2
Danfoss_1
Danfoss_3
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.